Актуално сега

Докато стиловете са вечни, тенденциите са актуални

Разберете какво е модерно в света на интериорния и екстериорния дизайн. Модерни мебели, цветове, форми и др.

Бели и светли

Бели и светли мебели, идеи за декорация и невероятни съвети за интегриране на тази тенденция във вашия интериор.

Открийте ощеkeyboard_arrow_right

Пазарувайте бели и светли продуктиkeyboard_arrow_right

Кадифе

Кадифето е стилно, топло и привлича вниманието. Открийте всичко за тенденцията на кадифето и как да я пренесете в дома си.

Открийте ощеkeyboard_arrow_right

Пазарувайте кадифени продуктиkeyboard_arrow_right

Златисти акценти

Освежете интериора си със златисти детайли. Тенденцията за златисти акценти ви помага да създадете модерен и съвременен интериор.

Открийте ощеkeyboard_arrow_right

Пазарувайте продукти със златисти детайлиkeyboard_arrow_right

Също актуални

Запознайте се с най-горещите тенденции в интериорния дизайн за 2022 г.

Тенденциите в интериорния дизайн ви помагат да разберете повече за жилищния интериор. Балансираният дизайн на дома следва определен стил. Същевременно тенденциите представляват черешката на тортата. Интериорните тенденции са толкова гъвкави, че можете да използвате само акцентиращи детайли, за да ги пречупите през своя стил. Открийте нашите съвети и трикове, идеи за интериора и още много идеи, отговарящи на тенденциите в интериорния дизайн през 2022 г.!

Почерпете вдъхновение от най-новите тенденции в интериорния дизайн

Ако се нуждаете от малко насоки за предекориране, разгледайте четирите големи тенденции в интериорния дизайн на дома, които не бива да пропускате. Създайте еклектична всекидневна, в която да се чувствате креативни и вдъхновени. Подчертайте топлината и уюта на спалнята си с тенденцията за плетени и ратанови мебели.

Фините детайли имат голямо значение при интериорния дизайн на дома. Разгледайте тенденцията за златисти акценти, които задължително трябва да присъстват във вашата трапезария. Трендът на кадифето няма нужда от представяне. Тенденциите в интериорния дизайн през 2022 г. ви очакват, за да ви вдъхновят още повече в декорирането на дома.

Можете също така да използвате най-новите тенденции в дизайна, за да преустроите своята градина, вътрешен двор или балкон. Разглеждаме най-новите материали, дизайни на мебели и декорации, които разнообразяват външното ви пространство. Искате да създадете градински бар, но не сте сигурни какво е модерно в момента? Тук ще намерите най-добрите дизайни на мебели за открито и съвети за стилизиране. Ратанът е наистина модерен, но кои са най-добрите идеи за декорация от ратан? Оставете се да ви вдъхновим при проектирането на красиво външно пространство.

Вдъхновение за създаване на дома на мечтите ви

Нашият кът за вдъхновение ви дава идеалните насоки за преобразяването на дома ви. Открийте най-популярните интериорни стилове и как можете да ги превърнете в модерни интериорни идеи. Фокусираме се върху интериорните стилове и тенденции, мебелите за всяка стая, материалите за интериорен дизайн и цветовите тенденции в интериора. Потопете се и разчитайте, че кътът за вдъхновение на vidaXL ще ви помогне с декорацията на дома!