Актуално сега

Докато стиловете са вечни, тенденциите са актуални

Разберете какво е модерно в света на интериорния и екстериорния дизайн. Модерни мебели, цветове, форми и др.

Трендът спокойна градина

Потопете се в най-съвършеното дизайнерско приключение, създавайки градината на мечтите си, в която всяко растение и декорация отразяват вашата уникална същност!

Открийте повечеkeyboard_arrow_right

Пазарувайте артикули за спокойна градинаkeyboard_arrow_right

Трендът градинска декорация

Започнете пътуването си към себеизразяването чрез декорация на градината, съобразена с вашите нужди и начин на живот.

Открийте повечеkeyboard_arrow_right

Пазарувайте артикули за декорация на градинатаkeyboard_arrow_right

Интериори, вдъхновени от природата

Разгледайте балансираното съчетание на природа и дизайн в "Интериори, вдъхновени от природата"

Пазарувайте артикули, вдъхновени от природатаkeyboard_arrow_right

Модерният и цветен интериорен тренд

Прегърнете ярките нюанси и закачливия дизайн на модерния и цветен интериорен тренд за стилна интериорна промяна!

Открийте ощеkeyboard_arrow_right

Пазарувайте модерни и цветни интериорни продуктиkeyboard_arrow_right

Също актуални

Повече вдъхновение


 

От нашия магазин във вашия дом – разгледайте галерията #sharemevidaxl!

Вдъхновете се с vidaXL!

Искате да създадете дома на мечтите си? Освен голямото разнообразие от продукти, от които да избирате, ще ви трябва и малко вдъхновение за дома и градината. За да ви преведем през най-известните интериорни стилове и красиви тенденции в момента, създадохме тази вдъхновяваща зона.

Да превърнете жилището си в дом означава да отразите уникалната си индивидуалност във всеки детайл. Каним ви да се вдъхновите заедно с нас и да разгледате идеалния списък с интериорни стилове. Позволете си да се влюбите в минималистичната красота на скандинавския и съвременния стил или добавете малко смело докосване с индустриалната визия. Запознайте се със стила в интериорния дизайн фермерска къща – той е незабравим със своите рустикални акценти. Какво ще кажете за прекрасните стилове Бохемски и Ретро? Разгледайте ги!


#sharemevidaXL: нашите продукти, вашите дизайни

Истината е, че черпим вдъхновение от реални домове и от хората, които интегрират нашите решения за обзавеждане и съвети за стил в своето жилище. Така че, нашите потребители са героите, които ни вдъхновяват. Благодарим им, че споделят с нас техния домашен интериор. Смятаме, че те са чудесен източник на вдъхновение за дома и градината.

В резултат на това създадохме място, където всички стилове и тенденции на домашния декор се обединяват, като нашите клиенти са в центъра на вниманието. Почерпете вдъхновение от творенията на нашите клиенти, като посетите нашата #sharemevidaxl страница, изцяло посветена на вас и творческите ви дизайни. Тук ще откриете огромно разнообразие от нашите продукти, представени в реални домашни условия. Ще можете да видите как те могат да се впишат във вашия интериор и да се вдъхновите! Искате ли да бъдете включени? Проверете условията тук!


Регистрирайте се за вдъхновяващи бюлетини

Знаете ли, че най-доброто вдъхновение за интериорен дизайн на дома започва със случаен имейл? Представяме ви: нашите вдъхновяващи бюлетини! За да започнете, просто се регистрирайте и ние ще ви изпращаме нашите изключително полезни бюлетини. В нашите бюлетини има всичко – от вдъхновение за дома и градината до идеи за декорация и огромни колекции от страхотни неща, които трябва да притежава всяка къща.

Вие ще бъдете първите, които ще научат за нови вълнуващи тенденции и новости за популярни дизайнерски стилове. Използвайте бюлетините като източник на вдъхновение за вашите проекти за дома. Абонирайте се за нашите вдъхновяващи бюлетини и се присъединете към общността на vidaXL!