vidaXL кодове на купони

Спестете пари с vidaXL кодовете на купони, които можете да намерите на тази страница. Не забравяйте да се регистрирате за нашия бюлетин и да проверявате нашите дневни и седмични оферти за повече отстъпки.

Приятно пазаруване!

 

 10% намаление на избрани продукти >

с кода: OFERTI01

 

 *Erhalte einen Rabatt von 10% auf qualifizierte Produkte dieser Zielseite.

Не може да бъде комбиниран с други кодове на купони.

Валиден от:   2021-06-30

Валиден до:   2021-12-31

 

vidaXL кодове на купони и специални оферти

Във vidaXL високо ценим добрата цена. Не пропускайте нашите vidaXL кодове на купони, които ще намерите на тази страница, за да направите нашите вече ниски цени още по-привлекателни. Кодовете на купони се актуализират редовно. По този начин ние гарантираме, че можете да пазарувате различни видове продукти на най-ниски цени, като мебели, градински шатри, огради или спортни стоки. Не забравяйте да разгледате тази страница и през Черния петък, тъй като ще намерите всички актуални кодове на купони изброени тук!

Доставката във vidaXL винаги е безплатна - независимо дали купувате мъничък аксесоар за вашия дом, масивен комплект градински мебели или велотренажор.

Как да използвате код на купон от vidaXL?

Използването на vidaXL код на купон е много лесно. Просто добавете кода в полето за код на купон във вашата количка за пазаруване и отстъпката автоматично ще бъде изчислена върху общата сума. Не забравяйте да прочетете общите условия на кода, за да сте сигурни, че той е приложим към вашата поръчка!

Получете 10 лева отстъпка, като се абонирате за нашия бюлетин

Като подарък за добре дошли, когато се абонирате за нашия бюлетин, ще получите отстъпка от 10 лева от вашата поръчка. Когато се абонирате за бюлетина, вие ще сте първият, който узнава дали има нови кодове на купони, оферти и нови продукти във vidaXL. Ние ще ви информираме редовно с най-актуалните новини и тенденции, специални предложения и нови продукти в нашата гама.

vidaXL дневни и седмични оферти

Всички наши продукти заслужават специално внимание. Ето защо нашите дневни оферти могат да варират от градински или вътрешни мебели до спортни стоки, играчки и инструменти. Що се отнася до дневните оферти, важно е да действате бързо, защото те са валидни само 24 часа. Не на последно място, във vidaXL ще намерите и седмични оферти. Те са, както вече се досетихте, валидни цяла седмица. Ако се интересувате от повече оферти, можете да разгледате нашата специална страница с оферти.