Прегледайте всички кодове на ваучери за vidaXL на тази страница и се възползвайте от отстъпка всеки път!

Купете шезлонг, вземете 10% отстъпка за възглавници

код: LYATO

Виж ощеkeyboard_arrow_right

Вземете 5% отстъпка при покупка на огради за мин. 1000 лв.

код: LYATO

Виж ощеkeyboard_arrow_right

Много продукти с 10% отстъпка, актуализирани всеки месец

код: OFERTI01

Виж ощеkeyboard_arrow_right

Очаквайте скоро

Очаквайте скоро

Очаквайте скоро

vidaXL кодове на купони и специални оферти

Във vidaXL високо ценим добрата цена. Намерете всички текущи кодове на ваучери за vidaXL на тази страница, които правят нашите вече ниски цени още по-привлекателни. Кодовете на купоните се актуализират редовно и за различни продукти. По този начин винаги можете да се възползвате от отстъпки, например за мебели, шатри за партита, огради или спортни стоки. Това е най-доброто място за посещение и на Черния петък тъй като тук се намират всички кодове!

Доставката във vidaXL винаги е безплатна – независимо дали купувате например малък аксесоар за дома си, огромен комплект градински мебели или велосипед за упражнения.

Как да използвате код на ваучер за vidaXL?

Използването на код на ваучер за vidaXL е много лесно. Просто добавете кода в полето за код на ваучера в количката си за пазаруване и отстъпката автоматично ще бъде изчислена в общата сума. Уверете се, че сте прочели правилата и условията на кода, за да сте сигурни, че той може да бъде приложен към вашата поръчка!

Получете отстъпка от 10 лв., когато се регистрирате за нашия бюлетин

Когато се абонирате за нашия бюлетин, ще получите отстъпка от 10 лв. за поръчката си като подарък за добре дошли. Като абонат, вие сте първите, които ще научат, когато има нови vidaXL купон кодове, оферти и нови продукти. Редовно ще ви информираме за последните новини и тенденции, специални оферти и нови продукти в нашата гама.