Използвайте промоционалния код OFERTA-XL, за да се насладите на нашите постоянни оферти до -10% за различни продукти, като например: 10% отстъпка при закупуване на 2 външни осветителни тела или 2 клетки за животни; 10% отстъпка за шезлонг при закупуване на комплект външни мебели и шезлонг; 5% отстъпка за 2 саксии и 10% отстъпка за 3; 10% отстъпка за дървени външни столове при закупуване на дървена градинска маса; 10% отстъпка за парти палатка и покривало за парти палатка; 5% отстъпка за 2 огради и 10% отстъпка за 3. Промоцията е валидна от 1 март 2023 г. до 31 август 2023 г. само за продуктите на промоционалните страници, без минимална стойност на поръчката.

Предложената отстъпка се приспада от действителната продажна цена в интернет магазина. Продажната цена не се основава на историческите цени на нашите артикули. Продажната ни цена може да се променя с течение на времето в зависимост от нивата на складовите наличности, валутните курсове и икономиката.

Градинско осветление: -10% за 2

код: OFERTA-XL

Купете сегаkeyboard_arrow_right

10% отстъпка за 2 клетки за животни

код: OFERTA-XL

Купете сегаkeyboard_arrow_right

-10% за шезлонги при покупка на комплект мебели за открито

код: OFERTA-XL

Купете сегаkeyboard_arrow_right

-5% за 2 саксии и -10% за 3

код: OFERTA-XL

Купете сегаkeyboard_arrow_right

-10% за дървени столове при покупка на маса

код: OFERTA-XL

Купете сегаkeyboard_arrow_right

-10% за 2 основни елемента за парти палатки

код: OFERTA-XL

Купете сегаkeyboard_arrow_right

-5% за 2 огради и -10% за 3

код: OFERTA-XL

Купете сегаkeyboard_arrow_right

Най-добрите оферти с 10% отстъпка във vidaXL

код: OFERTI01

Купете сегаkeyboard_arrow_right

vidaXL кодове на купони и специални оферти

Във vidaXL високо ценим добрата цена. Намерете всички текущи кодове на ваучери за vidaXL на тази страница, които правят нашите вече ниски цени още по-привлекателни. Кодовете на купоните се актуализират редовно и за различни продукти. По този начин винаги можете да се възползвате от отстъпки, например за мебели, шатри за партита, огради или спортни стоки. Това е най-доброто място за посещение и на Черния петък тъй като тук се намират всички кодове!

Доставката във vidaXL винаги е безплатна – независимо дали купувате например малък аксесоар за дома си, огромен комплект градински мебели или велосипед за упражнения.

Как да използвате код на ваучер за vidaXL?

Използването на код на ваучер за vidaXL е много лесно. Просто добавете кода в полето за код на ваучера в количката си за пазаруване и отстъпката автоматично ще бъде изчислена в общата сума. Уверете се, че сте прочели правилата и условията на кода, за да сте сигурни, че той може да бъде приложен към вашата поръчка!

Получете отстъпка от 10 лв., когато се регистрирате за нашия бюлетин

Когато се абонирате за нашия бюлетин, ще получите отстъпка от 10 лв. за поръчката си като подарък за добре дошли. Като абонат, вие сте първите, които ще научат, когато има нови vidaXL купон кодове, оферти и нови продукти. Редовно ще ви информираме за последните новини и тенденции, специални оферти и нови продукти в нашата гама.