Изненадващ асортимент
Безплатна доставка
Атрактивни цени

Стенни рафтове

Дръжте украшенията си, организирани на стенни рафтове

Ако имате много аксесоари и не сте сигурни къде да ги поставите, стенните рафтове са фантастично решение. Тези рафтове се предлагат във всички форми и размери и могат да се монтират зад дивана или на празна стена. Чрез групиране на аксесоарите заедно създавате униформен дизайн в интериора. Тук, във vidaXL, предлагаме прекрасна гама от решения за рафтове, на които можете да изложите най-ценните си притежания.

Красиви стенни рафтове с достатъчно място за съхранение

Стенните рафтове се предлагат в невероятна гама от форми и размери в наши дни. Можете да изберете тесен рафт за фоторамки и свещи, или широк за CD и DVD дискове. Защо не изберете от гамата кубични рафтове на vidaXL, за да ги монтирате в стая и да създадете истинска фокусна точка? Можете да подредите кубовете в линия или да ги поставите един до друг, като същевременно създадете място за показване на любимите си неща!

Изберете правилните размери

Ако искате да инсталирате "плаващ" рафт, първо трябва да решите къде да го поставите. Също така, помислете за дълбочината на рафта. Ако дълбок рафт е инсталиран на неправилна височина, хората могат да се ловят в него.

Различни материали

Повечето стенени рафтове са дървени, но стъкленият рафт също може да изглежда страхотно. За да подчертаете наистина рафта, изберете "плаващ" дизайн. Те са монтирани без видими скоби за фантастичен и елегантен вид. 

Вижте още