24/7 оферти
Безплатна доставка за всички продукти
Pazaruvaj рейтинг: 4 / 5

Стелажи за вино

Стойки за вино за истински енофили

Ако сте любител на виното или познавач, ви е необходима стойка за вино в дома. Съхранявайте и показвайте най-ценните си бутилки в хола или съхранявайте няколко стелажи за вино в мазето или гаража, където бутилките остават приятно хладни. Винените стелажи са идеални за съхранение на вино, тъй като бутилките се държат хоризонтално, така че коркът остава влажен и можете да се насладите на виното години по-късно. vidaXL има различни винени шкафове с различни размери. Най-малкият има място за 8 бутилки, а най-големият съхранява 108 бутилки.

Шкафове за вино във всякакви форми и размери

Изборът е почти безкраен, когато става дума за стелажи за вино. Можете да изберете да съхранявате само част от колекцията си, но има и големи стойки с място за повече от сто бутилки. Що се отнася до материала, хубава дървена стойка за вино има по-класически вид и усещане, докато металните винени стелажи са чудесно пригодени за модерен интериор. Тези метални стойки за вино могат да имат елегантен дизайн или повече богато орнаментирани форми. 

Най-доброто място за шкаф за вино

Идеалната среда за съхранение на вино е суха стая и постоянна температура. Ако поставите стелажа в кухнята или хола, където хората са склонни да се отпускат, добра бутилка от любимото ви вино винаги ще е наблизо. Друг вариант за съхранение на вино е гаражът или мазето. Тези пространства са тъмни и хладни, което е идеално за вашите ценни вина. Просто се уверете, че виното се оставя да достигне оптималната температура на пиене, преди да отворите бутилката.

Вижте още