Изненадващ асортимент
Безплатна доставка
Атрактивни цени

Кухненски и трапезни маси

Големи и малки трапезни маси

Когато имате голямо семейство или много просторна трапезария, която може да използва нещо допълнително, голямата маса за хранене е едно чудесно решение. Масата често се разглежда като фокусна точка на трапезарията или кухнята, където семейството се събира, за да вечеря и разговаря. Във vidaXL ще откриете превъзходна гама от трапезни маси от няколко различни материала, от дърво до комбинация от метал и стъкло. Освен това предлагаме красиви бар маси  и трапезни комплекти, подходящи за по-малки къщи или апартаменти.

Указания за избор на трапезна маса

Изборът на подходящата трапезна маса изисква известна подготовка. Ние сме тук, за да ви дадем полезни съвети:

  • Имайте предвид къде трябва да бъде поставена масата. Измервайте пространството много внимателно, за да предотвратите разочарование.
  • Изберете маса, която съответства на интериора ви. Дървена маса често върви добре с всеки интериор, но една маса със стъклен плот би била по-подходяща за модерен интериор.
  • Помислете за броя на столовете, които искате да се поберат под масата, ако купувате масата и столовете отделно, а не в комплект. Ако искате да добавите повече столове по-късно, може да се наложи да помислите за по-голяма маса.

Избор на правилни столове

Когато е избрана кухненската маса, е време да потърсите красиви столове. Например, изберете някои хубави столове от (изкуствена) кожа, които перфектно ще допълнят дървена или стъклена маса. Също така е опция за създаване на уникален и еклектичен външен вид чрез комбиниране на различни видове столове с различни форми, материали или цветове.

Бар маси за малки пространства

Имате малка къща или кухня? Тогава е важно да използвате пространството разумно. Бар масата е чудесно решение, тъй като е по-висока и придава на помещението по-просторна атмосфера.

Вижте още