24/7 оферти
Безплатна доставка за всички продукти
Pazaruvaj рейтинг: 4 / 5

Декорация за прозорци

Показване: 1-48 на 792
  • ...

Различни ролетни щори

Ако искате да създадете още повече уединение в дома си, но предпочитате да не поставяте завеси, прозоречните щори са отлично решение. Голямо предимство на прозоречните щори е, че те могат лесно да бъдат навити през деня. С това покритие на прозорците можете да решите колко от външния свят можете да видите, като същевременно не допускате твърде много слънчева светлина. Ще намерите чудесно разнообразие от щори за прозорци в прекрасни цветове и дизайн във vidaXL.

Нормални и затъмняващи прозоречни щори

Ако искате да имате прозоречни щори в спалнята си, затъмняващите щори са фантастична възможност, която трябва да разгледате! Тези прекрасни щори имат слой покритие, което напълно затъмнява светлината отвън. Това поддържа спалнята хубава и тъмна. Затъмняващите ролетни щори също са много подходящи за вашата всекидневна. Когато слънцето грее ярко, можете да изберете да държите светлината навън, като по този начин държите дома уютен и хладен.

Щори с и без принт

Във vidaXL предлагаме превъзходна гама от прозоречни и ролкови щори, предлагани в разнообразни красиви модели и цветове. Много популярна в наши дни е завесата дуо. Тези щори се състоят от редуващи се тъмни и прозрачни ивици. Когато развивате щорите, можете да подредите ивиците, което ви позволява да контролирате количеството светлина, което влиза в стаята. Солидните щори на прозореца създават спокойна атмосфера за завладяващ интериор и цветната повърхност на стената може наистина да освежи стаята.

Вижте още