24/7 оферти
Безплатна доставка за всички продукти
Pazaruvaj рейтинг: 4 / 5

Плувни басейни

Охладете се в един от нашите плувни басейни

Плувният басейн в градината е възприеман от мнозина като луксозен артикул, но с горещите лета тези дни е почти незаменим! Днес можете да вземете няколко различни надземни басейна, които ще донесат много забава през лятото на вас, семейството и приятелите ви. Във vidaXL можете да намерите басейни, които се поставят бързо; ние продаваме басейни с рамки, както и надуваеми такива. Освен това можете да избирате от различни размери. Имаме подходящ басейн за всеки!

Различни видове басейни

Можете да направите разграничение между два вида басейни: басейни с рамка или надуваеми басейни. И двата имат своите плюсове и минуси, които бихме искали да посочим. Басейните с рамка често са малко по-здрави, по-големи и по-малко податливи на спукване в сравнение с надуваемите басейни. Поради големия размер, хората често оставят тези басейни да стоят в градината през цялото лято. Това е нещо, което трябва да обмислите, ако вашата градина не е толкова голяма. Надуваемите басейни са по-лесни за поставяне и за изпуксане, когато вече нямате нужда от тях. Тези басейни също са с по-малки размери, което ги прави по-подходящи за малките деца да играят наоколо.

Полезни аксесоари

Когато оставяте басейна си навън през цялото лято, важно е да го поддържате добре. Има няколко налични помпи, които филтрират водата и я предпазват от замърсявания. Други полезни аксесоари са прахосмукачки за басейн, покривала за басейни, стълби и осветление. Популярното допълнение към басейните е нагревателят. Нагревателят ще гарантира, че водата винаги е на комфортна температура. С други думи, във vidaXL ще намерите всичко необходимо за вашия басейн.

Вижте още