Изненадващ асортимент
Безплатна доставка
Атрактивни цени

Бар столове и маси

Колоритни бар столове

Когато имате бар маса, вграден бар или пространство на вашия кухненски плот, бар столове са много подходящи и чудесно допълнение към пространството. Бар столовете се различават от обикновените столове, тъй като те са по-високи и обикновено имат облегалка, което осигурява комфорт, когато ги използвате редовно. Тук, във vidaXL, можете да намерите красиво разнообразие от бар столове, в свежи цветове, със или без облегалки за гърба и ръцете. Ярко оцветените бар столове наистина се съчетават добре с неутрална бар маса!

Удобни бар столове за всеки интериор

Тук, във vidaXL, ще намерите фантастична селекция от бар столове в разнообразни стилове. Разнообразието от налични цветове и дизайн гарантира, че можете да намерите перфектния бар стол за всеки интериор. От цветните бар столове с газов механизъм до класически дизайн, със или без облегалки и подлакътници, ние наистина имаме всичко! Ако искате да имате възможност да поставяте бар столовете под щанда, дизайн с облегалки за ръце може да не е най-добрият вариант за вас. Освен страхотната гама от цветове и дизайни, има изумителна селекция от материали за избор, например красиви платове, дърво и изкуствена кожа.

Допълнително място за сядане за компанията

Често ли каните гости на вечеря или организирате събирания? Ако е така, бар столовете не само изглеждат страхотно, те също са много удобна форма на допълнителни места за сядане. Тъй като повечето от нашите бар столове могат да се регулират на височина, вашите посетители могат да седят на (приблизително) същото ниво като хората, които са седнали на други столове и дивани.

Купете един бар стол или цял комплект

Комплект от бар столове е от съществено значение, когато имате бар маса. Ако имате нужда само от столове за кухненския плот или малка маса, може да се наложи да изберете само един бар стол или може би набор от два. С невероятната селекция от бар столове, които предлагаме, възможностите са безкрайни!

Вижте още