Категории кухня


Готови ли сте да обновите кухнята си? Възползвайте се от нашето вдъхновение за кухненско обзавеждане! Независимо дали търсите цялостен комплект кухненско обзавеждане или само няколко кухненски артикула, всеки може да намери нещо за себе си. Но кое кухненско обзавеждане е най-подходящо за вас? Разгледайте нашите идеи за кухненско обзавеждане. Нашето кухненско оборудване и декорации ще издигнат кухнята ви на следващото ниво! Нека започнем да готвим и да превърнем кухнята на мечтите ви в реалност.Колекции за кухнята


Готови ли сте да създадете кухня, която е толкова стилна, колкото и функционална? Разгледайте нашите кухненски колекции, в които ще се влюбите истински! Започнете със забележителен елемент, като например страхотна кухненска мивка, и го допълнете с кухненски прибори или кухненски съдове. Ако сте сръчни, защо да не сглобите своя собствена кухненска маса? Можете дори да използвате повторно използвани материали, за да постигнете екологичен ефект. Добавете своя личен стил със забавни кухненски артикули като цветни кърпи за съдове или солници и пиперници.

Кухненски шкафове за мивки


Разни кухненски артикули


Изработване на собствена маса


Регенерирани материали


Съвети и идеи за декорация на кухнята


С подходящото вдъхновение за кухненско обзавеждане можете да се насладите на страхотно готвене! Добри новини: имаме прекрасни идеи за кухнята и страхотни съвети. Разгледайте нашите ръководства за закупуване на мебели за кухня, например. Лесно ще разберете как да купите правилната кухненска маса, столове или пейки. Разгледайте нашата селекция от стилове за интериорен дизайн – те ще ви помогнат да декорирате като професионалист.

Интериорни стилове

Намерете любимия си стил на интериорен дизайн и пазарувайте артикулите, които отговарят на всеки стил. Превърнете къщата си в дом днес!

Прочетете ощеkeyboard_arrow_right

Страхотни съвети за избор на перфектния трапезен комплект

Всички имаме заети графици и намирането на време да се съберем не е най-лесното нещо.

Прочетете ощеkeyboard_arrow_right

Как да изберем трапезна маса

Вашата трапезна маса е сърцето на трапезарията, така че изборът ѝ определено трябва да се направи внимателно.

Прочетете ощеkeyboard_arrow_right

Как да изберете трапезна пейка – съвети за идеалната пейка

Търсите перфектната трапезна зона, на която да се наслаждавате с любимите си същества? Да откриете идеалното решение за сядане не е лесна работа.

Прочетете ощеkeyboard_arrow_right

Ръководство за покупка на бар табуретка – полезни съвети

Перфектните бар столове трябва да бъдат комфортни, да съответстват на вашия интериор и да са безопасни за децата.

Прочетете ощеkeyboard_arrow_right

#sharemevidaxl


Толкова сме щастливи да видим как нашите клиенти създават красиви пространства с нашите продукти и ги споделят с #sharemevidaXL. Креативността на нашите клиенти е наистина вдъхновяваща – от зашеметяващ градински дизайн до уютен домашен интериор. Вие също можете да се присъедините към нашата общност и да споделите вашите собствени дизайни, вдъхновени от vidaXL. Нека отпразнуваме страстта си към красиви и удобни жилищни пространства и да се вдъхновим взаимно за създаването на още по-невероятни проекти!

Открий всички