24/7 оферти
Безплатна доставка за всички продукти
Pazaruvaj рейтинг: 4 / 5

Играчки и игри

Показване: 1-48 на 197

Купете лесно играчки онлайн

Когато търсите подарък в последната минута и нямате време да отидете в града, можете да намерите всички играчки и игри, от които се нуждаете във vidaXL.bg. Имаме широка гама играчки за малки и по-големи деца, както от собствената ни марка, така и от други марки. Добре е да знаете, че всички наши продукти имат безплатна доставка и връщане.

Играчки и игри за в къщи или навън

За да избегнете ситуация, при която вашето дете седи на дивана пред телевизора или си играе постоянно на таблета, можете да му предложите и друга форма на забавление. Играенето навън е още по-забавно с една от нашите люлки, пясъчници или катерушки. Можете да направите щастливи по-големите деца с голям батут, където те могат да скачат и да се забавляват през целия ден. Уверете се, че вземате всички необходими предпазни мерки с мрежа около батута. Когато времето не е подходящо за игра навън, нашите играчки за строене също са забавни. Малките могат да се забавляват с големите ни плюшени мечета, кукли или музикални играчки. Купувайте лесно играчки онлайн във vidaXL!

Пазарувайте, докато седите на дивана

Наслаждавате ли се на пазаруването, докато седите на дивана? Тогава vidaXL е идеалният онлайн магазин за вас. Освен играчки и игри, в нашия магазин ще намерите различни други продукти. Помислете за всичко за дома и градината, за артикули за домашните любимци или за спортни стоки. Направете лесно поръчката си и ние ще доставим играчките във вашия дом възможно най-скоро.

Вижте още