vidaXL има над 10-годишен опит в трансграничната електронна търговия и ви предлага възможност за бързо и безпроблемно увеличаване на продажбите. Регистрирайте се днес за партньорската ни програма и се възползвайте от нашите възможности!

Ние ще ви помогнем да растете и да привличате нови клиенти с нашите най-добри сделки. Ще имате достъп до нашите информационни канали, купони и други маркетингови материали. Вашият акаунт мениджър ще бъде в контакт с вас и заедно ще създадете уникални оферти, отговарящи на вашите нужди. Откройте се с партньорската програма на vidaXL!

 

 

  
 

 

 

 

 

 

 

 

 

«"Ние работим заедно с vidaXL като афилиейт партньор вече почти три години и те винаги са били един от нашите топ партньори. vidaXL винаги е отворен да изпробва нови идеи, за да можем да продължим да се възползваме максимално от нашите взаимоотношения"

- Флорин ван дьо Верф, Vouchercloud

 

 
 

 

1. Регистрирайте се:

Регистрирайте се в нашата партньорска програма и vidaXL ще прегледа заявката ви през следващите работни дни.

 

2. Присъединяване към програми за различни страни:

Изберете програми за страните, в които искате да продавате.

 

3. Изберете сделките си:

Изберете вашите сделки и използвайте нашите маркетингови материали на вашия уеб сайт.

 

4. Генериране на конверсии

Ако кликване от уебсайта ви доведе до продажба в нашия уеб магазин, ще получите вашата комисионна, ние използваме приписването на последния клик (last click attribution).

 

5. Покачете нивото!

Колкото повече конверсии генерирате, толкова по-високо ще бъде комисионното ви ниво! Предлагаме 3 различни нива: бронз, сребро и злато

 

6. Спечелете пари:

Вашата комисионна ще се изплаща 1 път на месец, веднага щом спечелите 25 €

 

Ограничения:

Моля, имайте предвид, че проверяваме дали вашият сайт отговаря на нашите критерии, тъй като имаме някои ограничения за нашата партньорска програма vidaXL. Например, забраняваме софтуер за стимулиране на кликове. Освен това в нашата партньорска програма не е разрешено расистко, порнографско, престъпно съдържание или такова, свързано с насилие или омраза. Моля, посетете Ограничения За пълния списък, за да сте сигурни, че уебсайтът ви отговаря на стандартите.

 
 

Възползвайте се от нашите оферти и привлечете нови клиенти или създайте свои собствени сделки с вашия акаунт мениджър. Възползвайте се от нашите динамични комисионни модели и спечелете лесни пари! Откройте се с партньорската програма на vidaXL!