Индустриален интериорен стил

Интериорен стил, който е леко грубоват

Индустриалният стил носи своето име от фабрики и други индустриални сгради, които са превърнати в жилищни помещения с високи тавани, големи прозорци и бетонни или дървени подове. Характеристиките на този стил интериорен дизайн са груби, незавършени материали, като кожа, дърво и метал и неутрални, но ярки цветове.

 

Вижте всички артикули в Индустриален стил 

 

Всичко е в материалите

Материалите са един от основните аспекти на индустриалния интериорен стил. Изберете материали, които създават подходящата атмосфера като кожа, бетон, (тъмно) неполирано дърво, метал и груби тъкани. Тази комбинация от материали прави стаята да изглежда топла и уютна.

 

 

 

 

 

Нещо старо, нещо ново

Добавете лично докосване, като комбинирате новите си индустриални мебели с някои интересни артикули като стари лампи или шкаф, който можете да полирате. Комбинацията от старо и ново ще изведе индустриалния ви интериор на следващото ниво, а вие ще го почувствате по-интимен и уютен. Съвет: изберете предмет - мебел, основен материал или аксесоар - като основен елемент и изградете интериора си около него, за да придобие сплотен и балансиран вид.

 

 

Вижте всички артикули в Индустриален стил 

 

 

Вижте всички стилове за 2022 г.