24/7 оферти
Безплатна доставка за всички продукти
Pazaruvaj рейтинг: 4 / 5

Столове за кухня и трапезария

Показване: 1-48 на 2432
  • ...

Седнете удобно на масата за хранене

Масата за хранене е място, където прекарваме много време. Това е мястото, където вечеряте, разговаряте за деня си, четете вестника и където децата ви рисуват и играят. По време на всички тези дейности е много важно да седите удобно. Ето защо висококачествените столове за хранене ще бъдат желаният избор! Тук, във vidaXL, предлагаме невероятна гама от трапезни столове в голямо разнообразие от стилове. Тъй като предлагаме такъв невероятен подбор, ние наистина вярваме, че имаме перфектните трапезни столове за всеки дом!

Тапезни столове без подлакътници

Има много видове столове за хранене в огромна гама от материали, форми, стилове и цветове. Някои хора предпочитат столове с подлакътници, които осигуряват допълнителен комфорт при сядане на масата за хранене. Предимството на столове без подлакътници е, че те осигуряват повече пространство на масата. Можете например да поставите три стола един до друг вместо два.

Избор на материал

Когато избирате новите си столове за хранене, добре е да имате предвид кой материал предпочитате. Стол от изкуствена кожа е чудесен избор, тъй като може лесно да се почисти и изглежда красиво с трапезната маса в хола ви. Текстилните столове имат топъл вид и са много удобни да седнат. Дървени или синтетични столове изглеждат прекрасни с маса за хранене във вашата кухня и можете да ги намерите в прекрасна гама от вълнуващи цветове.

Дизайнерски столове

Дизайнерските столове за трапезария добавят нещо специално към вашата трапезария. Тези столове имат уникални форми и цветове, които ги правят истински привличащи вниманието в пространството. Помислете за цветни текстилни столове с подлакътници или изчистена конструкция с тръбна рамка. Няма да знаете дали да седнете или просто да се наслаждавате на красивото си ново обзавеждане!

Вижте още