Изненадващ асортимент
Безплатна доставка
Атрактивни цени

Пейки

Красиви пейки за вход и съхранение от vidaXL

Прекрасната пейка за вашия коридор или хол не е просто естетически приятна, тя може да създаде допълнително място за съхранение и сядане, когато имате компания. vidaXL предлага широка гама от пейки, от които да изберете. От малки и дървени до цветно декорирани, от пейки с място за съхранение до входни и мраморни пейки: vidaXL има точния продукт за всеки!

Удобни пейки за вашия интериор

Пейките са идеални, когато искате бързо да създадете допълнително място за сядане. Поставете ги в кухнята, хола, спалнята или дори в коридора. С няколко симпатични възглавници, можете да придадете на цялото пространство различно настроение. Те могат лесно да бъдат добавени към вашата всекидневна и са превъзходни, когато имате много гости. Складовите и входните пейки също предлагат практични решения за съхранение, от които да се възползвате. Просто отворете капака или симпатичните чекмеджета-кошници и скрийте играчки, резервни възглавници или спално бельо.

Избор на правилната пейка за вход и съхранение

Когато търсите пейка, бихме искали да ви дадем някои полезни съвети, които да имате предвид. На първо място, за какво ще се използва? Искате ли допълнително място за сядане, повече място за съхранение или и двете? След това, какъв цвят или стил ще се съчетаят добре с интериора ви? Тапицерия с текстилен материал ще изглежда страхотно в тих интериор, например. Когато вече имате цветни мебели, може би е по-добре да изберете бяла или дървена пейка. Последният съвет е да се вземат под внимание размерите и да се определи предварително къде ще се постави.

Много възможности за избор във vidaXL

Няма значение дали просто търсите една хубава пейка или искате да завършите облика на хола си, vidaXL има всичко. Освен това, всички наши продукти са на конкурентни цени, така че можете цялостно да пренаредите интериора си, без да харчите твърде много!
Вижте още