24/7 оферти
Безплатна доставка за всички продукти
Pazaruvaj рейтинг: 4 / 5

Външни мебели

Показване: 1-48 на 2327
  • ...

Разнообразен асортимент от градински мебели

Ако търсите удобно градинско обзавеждане във всякакви форми и размери, сте стигнали до точното място във vidaXL. Ще намерите почти всичко тук; от пълни комплекти мебели до шезлонги, къмпинг маси и градински столове. Нашите градински мебели са на разположение в различни размери, защото градините могат да бъдат големи или малки. Ние обичаме да обръщаме внимание на всички наши клиенти!

Луксозни комплекти градински дивани

Да седите удобно навън е също толкова важно, колкото и вкъщи. Ето защо ние предлагаме голям брой луксозни комплекти градински дивани. Тези комплекти са изработени с висококачествени материали като ратан, ракита, поли ратан, дърво и алуминий, което ги прави трайни, за да можете да се наслаждавате на тях през следващите години! По-голямата част от комплектите са модулни и се състоят от отделни секции, които можете да подредите в различни конфигурации. Така че, ако искате да промените дизайна в градината, лесно можете да изберете различна конфигурация.

Големи комплекти градински мебели

Повечето градински мебели са предназначени за двама, четирима или най-много на шест души. Това може да не е достатъчно, ако обичате да прекарвате време на открито с голяма група от вашето семейство и приятели. Във vidaXL ще откриете градински трапезни комплекти за десет или дванадесет души, така че да има място за всички! Същото важи и за нашите луксозни ратанови дивани, които могат да имат до 14 места.

Защитете градинските мебели с покривало

За да запазите градинското обзавеждане да изглежда най-добре дълго време, препоръчително е да го предпазите с покривало от дъжд, сняг или мраз. Тези покривала се предлагат в широк диапазон от размери, така че ще намерите подходящо за всеки комплект градински мебели.

 

Търсите други продукти? Разгледайте категориите по-долу:

Вижте още