ПРАВА НА ИЗПОЛЗВАНЕ

Здравейте - прехвърлени сте тук, защото наистина харесваме Вашето изображение и ние,

Vida Xl BV, Vida XL Europe BV, Vida XL International BV, ТМ Handelsgesellschaft GmbH, HB Commerce PTY Ltd., vidaXL LLC на адрес: Mary Kingsleystraat 1, 5928 SK Venlo, Холандия

(заедно, "vidaXL") поискахме Вашето съгласие за разпространението на Вашето изображение или движещо се изображение ("Произведение") на (inter alia) нашите уебсайтове и профили в социалните ни мрежи, и по-специално в Instagram, Facebook и Snapchat ( "Профили").

Предоставяме ви възможността да рекламирате Вашето Произведение, по-специално на нашите уебсайтове и като принос към нашите Профили. За тази цел, ние получаваме Вашето изрично съгласие, за да направим цялостното използване на Произведението поискано както следва, и да го използваме в търговската мрежа.

 I. Като отговаряте на нашия коментар в Instagram с помощта на хаштаг #sharemevidaxl, Вие ни предоставяте, по-специално, следните безплатни права за използване, неограничени по съдържание, време или територия:

        • да използваме, редактираме, променяме и експлоатираме Вашето Произведение на нашите уебсайтове и в нашите Профили цялостно, включително за целите на търговския маркетинг. Това предоставяне на права изрично включва всички известни и непознати форми на интернет оферти;

        • неограниченото право да възпроизвеждаме, правим обществено достъпни и публично да показваме Вашето Произведение, по-специално чрез дигитална интеграция на вашето изображение в нашите Профили и на нашите уебсайтове;

        • рекламните права, т.е. правото да използваме Произведението за реклама на vidaXL и продукти, предлагани от vidaXL на своите уебсайтове, както и във всички други медии, включително извън интернет, по-специално в печатни медии и в нашите бюлетини;

        • правото да се направи обществено достъпно, правото да се съхранява Произведението и да го направим достъпно и готово за разглеждане от обществеността, независимо дали е в аналогова или цифрова форма, и

        • правото да използваме Произведението Ви във връзка с друга работа.

 II. Потвърждавате, че сте собственик на правата, прехвърлени по I, и че е възможно да ни предоставите ефективно тези права.

 ІІІ. Освен това, вие потвърждавате, че използването на Вашето Произведение не нарушава никакви лични права на трети лица, по-специално, че лицата, които са на снимката, ако има такива, се съгласяват с договорното използване на Вашата снимка.

 IV. Вие ни обезщетявате от искове на трети страни, по-специално, всякакви искове за нарушения на авторски и лични права, които могат да бъдат направени срещу нас във връзка с упражняването на правата по настоящото споразумение. Ако сте наясно с нарушение на договорените права, трябва незабавно да ни уведомите.

 V. За използването и разпространението на Произведението Ви в нашите профили, ние обработваме само необходимите данни, т.е. изображението ви, маркирано с хаштага или марката vidaXL, името на профила ви и, по изключение, други данни, които може да сте публикували в социалните медии. (напр. вашия e-mail адрес), за да ви отдадем кредит за работата Ви. 

 Всяка страна може да прекрати настоящото споразумение в писмена или електронна форма, като даде предизвестие от две седмици, като изпрати имейл на instagram_bg@vidaxl.com.

 VII.  Всяко изменение или допълнение на това споразумение трябва да бъде в писмена или електронна форма. Ако отделна разпоредба от настоящото споразумение или част от нея е или стане невалидна, това не обезсилва останалите разпоредби на споразумението. Доколкото е допустим избор на приложимо право, това споразумение се урежда изключително от законите на Федерална република Германия.

 

Много Ви благодарим,

Екипът на vidaXL