Открийте спокойствие във външното си убежище с нашия тренд спокойна градина. Научете как да създадете красиво място за бягство от забързаното ежедневие.

 

3 причини да се влюбите в тренда спокойна градина

Позволете ни да ви покажем как лесно да подобрите преживяването си на открито. Съветите ни ще ви помогнат да разкриете скритата красота на вашата градина.


@krusia_domatorka

Обзаведете стилно вашия оазис

1 / 3

От уютни шезлонги до красиви трапезни комплекти – нашите мебели за открито ще превърнат градината ви в стилно убежище. Просто се отпуснете и се насладете на свободното си време на чист въздух!

@grzesiowydom

Декорации, които правят разликата

2 / 3

Нека градината ви затанцува с цветове, блясък и спокойствие. Открийте нашите ярки килими, текстурирани възглавници и блещукащи лампички!

@helene_mara

Дзен факторът

3 / 3

Състоянието на дзен е ключов елемент на вашето зелено убежище. За да вдъхновите бавния начин на живот, изберете изкуствени растения, чадър за сянка или дори успокояващ фонтан като централен елемент.

 

Всичко за вашата дзен градина

Обновете вашия градински оазис с нашите стилни задължителни продукти! Избирайте от спокойни фонтани, уютни мебели за сядане, комплекти за хранене и готини декорации, за да направите вашето външно светилище удобно и модерно.


Актуално сега
+ 13 опции
35.99 лв

Вкл. ДДС

16,29 лв /m²


 

Топ 5 идеи за стилизиране на вашата спокойна градина

  1. Изберете удобни и забавни мебели за сядане: Използвайте меки възглавници или готини хамаци, за да създадете привлекателни места за релакс в градината си.
  2. Заложете на естественото: Изберете мебели от дърво или ратан, за да се слеете с природата и да подсилите спокойното излъчване на външното си пространство.
  3. Използвайте умело мебелите си: Подредете мебелите на открито в разнообразни подредби, за да отговарят на различни дейности – от организиране на събирания до наслаждаване на спокойни моменти.
  4. Създайте сянка: Добавете перголи, чадъри или шатри с балдахини, за да осигурите сянка и да се наслаждавате на градината си комфортно през целия ден.
  5. Персонализирайте я: Добавете своя уникален стил с възглавници, одеяла или външни килими в успокояващи цветове, за да създадете дзен състояние в градината си.

 

Почерпете вдъхновение от идеите за спокойна градина на нашите клиенти

Игриви градински декорации за вашето дзен светилище

 

Намерете още вдъхновение