Изненадващ асортимент
Безплатна доставка
Атрактивни цени
Pazaruvaj рейтинг: 4 / 5
Мебели  (879)
Дивани  (879)

Дивани

Показване: 1-48 на 879
  • ...

Удобни дивани във vidaXL

Всекидневната без диван е като хот дог без кренвирш – напълно неприемливо! Диванът се превръща в централна точка на стаята и свързва всички останали мебели в пространството заедно. Добавете също страхотни нови столове и красив килим. Преди да разберете, сте готови! Ако търсите удобен диван, това е мястото, от където да започнете. Във vidaXL ще откриете висококачествени ъглови дивани, фантастични разтегателни дивани и невероятни двуместни или триместни дивани.

Изборът на правилния диван

Избирането на нов диван често е голямо предизвикателство. Има толкова много възможности за избор. Първо, помислете за формата на дивана. Можете да изберете двуместен или триместен диван, но ъгловият диван също е много популярен в наши дни. С ъглов диван не е абсолютно необходимо да добавите стол, който да седи до тази нова мебел, тъй като диванът вече има много места. Също така, диваните са изработени от огромно разнообразие от материали. Изборът често зависи от личните предпочитания. Коженият диван може да изглежда много луксозен, но за някои хора се усеща студен. И накрая, обърнете специално внимание на размерите на вашия диван. Изберете хубаво място в хола и внимателно измерете с колко пространство разполагате. Пожелаваме ви късмет, но ние сме сигурни, че ще вземете правилното решение!

Избиране на правилните декорации

След като сте избрали диван, време е да го декорирате. Невероятно е как няколко възглавници или декоративно одеяло могат да направят дивана ви още по-красив. Диванът в неутрален цвят може да се оживи с няколко цветни възглавници с или без принт. Топло одеяло над подлакътника изглежда фантастично, но също така е страхотно допълнение, когато е студено през нощта. Експериментирайте с аксесоари тук, във vidaXL!

Вижте още