Изненадващ асортимент
Безплатна доставка
Атрактивни цени
Мебели  (848)
Дивани  (848)

Дивани

Удобни дивани във vidaXL

Всекидневната без диван е като хот дог без кренвирш .... напълно неприемливо! Диванът се превръща в централна точка на стаята и свързва всички останали мебели в пространството заедно. Добавете някои страхотни нови столове и красив килим. Преди да го разберете, сте готови! Ако търсите удобен диван, това наистина е мястото, където да бъдете. Ще намерите няколко висококачествени ъглови дивани, фантастични разтегателни дивани и невероятни двуместни или триместни дивани, всички тук, във vidaXL.

Изборът на правилния диван

Избирането на нов диван често е голямо предизвикателство. Има толкова много възможности за избор. Първо, помислете за формата на дивана. Можете да изберете двуместен или триместен диван, но ъгловият диван също е много популярен в наши дни. С ъглов диван не е абсолютно необходимо да добавите стол, който да седи до тази нова мебел, тъй като диванът вече има много места. Също така, диваните са изработени от огромно разнообразие от материали. Това, което избирате, зависи от личните предпочитания. Коженият диван може да изглежда много луксозен, но за някои хора може да се чувства студен. И накрая, обърнете специално внимание на размерите на вашия диван. Изберете хубаво място в хола и внимателно измерете колко пространство има. Пожелаваме ви късмет, но ние сме сигурни, че ще вземете правилното решение!

Избиране на правилните декорации

Сега сте избрали диван, време е да го декорирате. Това може да звучи странно, но няколко възглавници или декоративно одеяло могат да направят дивана още по-красив. Диванът в неутрален цвят може да се оживи с няколко цветни възглавници с или без принт. Топло одеяло над подлакътника изглежда фантастично, но също така е страхотно допълнение, когато е студено през нощта. Забавлявайте се с аксесоари, тук, във vidaXL!

Вижте още