24/7 оферти
Безплатна доставка за всички продукти
Pazaruvaj рейтинг: 4 / 5

Маси

Показване: 1-48 на 1692
  • ...

Различни видове маси

Масите идват в много различни форми и размери, а тук, във vidaXL, имаме фантастичен диапазон, от който да изберете. От красиви трапезни маси за вечери със семейството и приятелите, до странични или холни маси, за да създадете прекрасна нова фокусна точка в една стая. vidaXL се стреми да предлага разнообразен асортимент от маси онлайн, така че да можете да намерите точно това, което търсите. Ще намерите няколко красиви конзолни маси от висококачествена дървесина, модерни маси за кафе и голям брой маси за хранене в нашия онлайн магазин за мебели.

Купете онлайн маса, която допълва вашия интериор

Когато търсите нова маса, независимо от вида, от който се нуждаете, е много важно да изберете модел, който да подхожда добре на останалата част от интериора ви. Дървото е много популярен избор в наши дни, тъй като има много различни варианти, от които да избирате. Това прави дървените маси добър избор както за модерен, така и за традиционен интериор. Масите със стъклен плот имат модерен вид и допълнителна полза от лесното почистване. Когато търсите странична маса, има различни форми, от които да избирате, като например квадрат или полумесец. Когато избирате страхотна нова холна масичка, имате шанса да създадете чудесен нов централен елемент в стаята. Тук, във vidaXL, имаме всичко!

Комбиниране на форми

Комбинирането на различни маси е чудесен начин да създадете уникален и еклектичен интериор. Изберете голяма правоъгълна трапезна маса и кръгла маса за кафе, например. Благодарение на различните им форми, можете да създадете приятен ефект във вашия дом. Последните тенденции дават възможност да се съчетаят няколко по-малки маси заедно, оформяйки една голяма масичка за кафе. Това ще направи интериора ви изчистен и игрив.

Дизайнерски маси

Ако искате нещо специално за вашия интериор, дизайнерската маса може да бъде точно това, което търсите. Тези маси са известни със своите уникални форми, комбинации от материали и фантастични цветове. Във vidaXL ще откриете превъзходни дизайнерски маси за кафе с разнообразни стилове. От вдлъбнат до капковиден дизайн, тези красиво завършени маси придават забележителен облик на всяка стая.

Вижте още