Изненадващ асортимент
Безплатна доставка
Атрактивни цени
Pazaruvaj рейтинг: 4 / 5

Електрически масажни столове

Показване: 1-48 на 271

Страхотен и удобен масажен стол

Ако често имате болки в мускулите, масажният стол бързо ще стане вашата нова любима мебел. Когато мислим за електрически столове за масажи, може би ни идва на ум огромен стол с много копчета и жици. Тук, във vidaXL, сме сигурни, че ще бъдете изненадани от елегантните и фини дизайни, които сме горди да предложим. Тези столове са изработени от (изкуствена) кожа и са оборудвани с удобно дистанционно управление. Изберете подходяща програма и започнете релаксацията!

Изборът на подходящия масажен стол

Има няколко неща, които трябва да имате предвид при закупуването на масажен стол. На първо място, той трябва да е удобен, така че обърнете внимание на дълбочината на седалката. Когато подложката за крака не е изпъната, трябва да можете да поставите и двата крака на земята. Облегалката е регулируема, но на стола трябва да се чувствате удобно, когато е в изправено положение. И накрая, тези столове се различават в броя на функциите, които имат, така че зависи от вас колко много предпочитате.

Различни модели

Масажните столове се предлагат в различни модели. Можете да изберете вдлъбната седалка или с подлакътници. За допълнителен комфорт някои от столовете са оборудвани и с поставка за крака, която е отделна от или е прикрепена към стола. През нощта можете напълно да се отпуснете, докато гледате телевизия. Подходящият електрически масажен стол е оборудван с опори за краката, така че краката ви могат да бъдат масажирани.

Вижте още