Категории градина


Представете си следното: излизате навън в градината си, усещате свежия въздух и виждате как расте вашата реколта и цветя. Звучи прекрасно, нали? Позволете на нашето вдъхновение за градински мебели да ви помогне да създадете това вълшебно пространство. Не сте сигурни кои мебели са най-подходящи за почивка навън? Няма страшно, имаме страхотни идеи за градински мебели. Ако планирате да се занимавате с градинарство, разгледайте всички наши продукти за градинарство. Вашият открит оазис е на една крачка разстояние – от най-важните неща за градината като инструменти и конструкции до красиво градинско обзавеждане или аксесоари.Колекции за градината


Пригответе се да почерпите вдъхновение за градината с нашите колекции за външна употреба. Представяме нашите основни продукти за градинарство, като инструменти и саксии, за да поддържате цъфтежа на растенията си. Добавете малко атмосфера с градински фонтани и орнаменти или създайте малък оазис с езерце. За тези, които имат басейн, не забравяйте да разгледате аксесоарите за басейн за лесна поддръжка. Имаме и прекрасни градински декорации, както и къщички за птици или пчели за вашето приказно външно пространство. Вашето градинско пространство е и място за игра на децата? Забавлявайте ги с играчки и площадки за игра на открито. Превърнете градината си в многофункционално пространство и се наслаждавайте на откритото пространство!

Всичко за градината


Градински саксии и растения

-10% Актуално сега
247.99 лв

Вкл. ДДС


Езерца и фонтани

Актуално сега
60.99 лв

Вкл. ДДС


Аксесоари за плуване и поддръжка на басейни


Детски активности за открито


Компости и варели за дъжд


Външна декорация


Биоразнообразие


Съвети и идеи за декорация на градината


Разполагаме с всичко необходимо, за да превърнете външното си пространство в красив, цъфтящ рай. Търсите вдъхновение за градински мебели? От избора на идеалния комплект за вътрешен двор до избора на правилния материал за мебелите на открито – нашите ръководства за покупка ще ви помогнат да създадете удобно пространство. Разгледайте и нашите съвети за градинарство за всеки сезон. Независимо дали сте начинаещ, или опитен професионалист, предлагаме съвети за всичко – от засаждането до подрязването. А ако търсите идеи за декорация на градината, ние също имаме много такива. Заповядайте и нека се заемем с градинарство!

Как да изберем най-добрия материал за мебели за открито

Кои са най-важните фактори, които трябва да имате предвид при закупуването на мебели за открито?

Прочетете ощеkeyboard_arrow_right

Как да подготвите и декорирате градината си за зимата

С всеки нов сезон градината ви преминава през важни промени и процеси.

Прочетете ощеkeyboard_arrow_right

Ръководство за начинаещи за градинарство

Има резон в твърдението, че градинарството е по-евтино от сеанс при психолог.

Прочетете ощеkeyboard_arrow_right

Съвети за градината през пролетта

Студеният мирис на зима е все още във въздуха, но вече вероятно надничате плахо в градината си.

Прочетете ощеkeyboard_arrow_right

Топ градински аксесоари

Прекарването на време на открито през лятото е най-добрият начин да се насладите на този невероятен сезон.

Прочетете ощеkeyboard_arrow_right

#sharemevidaxl


Толкова сме щастливи да видим как нашите клиенти създават красиви пространства с нашите продукти и ги споделят с #sharemevidaXL. Креативността на нашите клиенти е наистина вдъхновяваща – от зашеметяващ градински дизайн до уютен домашен интериор. Вие също можете да се присъедините към нашата общност и да споделите вашите собствени дизайни, вдъхновени от vidaXL. Нека отпразнуваме страстта си към красиви и удобни жилищни пространства и да се вдъхновим взаимно за създаването на още по-невероятни проекти!

Открий всички