Изненадващ асортимент
Безплатна доставка
Атрактивни цени

Библиотеки и рафтове за книги

Библиотека за всеки книгоман

Всеки запален читател ще постави хубава библиотека в горната част на своя списък с желания. Библиотеките се предлагат във всички форми и размери. Истинските любители на книгите мечтаят за рафтове от пода до тавана, но също така са достъпни по-малки библиотеки за най-хубавите ви томове. Във vidaXL ще намерите редица библиотеки, които са практични, както и декоративни. Помислете за библиотека от регенерирано дърво. Грубоватият вид, вариациите в дървесната текстура и уникалните цветове придават на всяка мебел собствена идентичност.

Купете уникална библиотека

Какво търсите в една библиотеката? Едно нещо, което трябва да имате предвид е колко голяма и здрава ви е необходима библиотеката, за да съхранявате всичките си книги. vidaXL има набор от страхотни възможности за библиотека, с достатъчно място за съхраняване на всички ваши любими книги. От изправените библиотеки в стил шкаф до тези отворени рафтове, ние имаме подходящата библиотека за теб. Ако търсите нещо малко необичайно, vidaXL също така излезе с някои уникални библиотеки, които със сигурност ще се превърнат в централен елемент във всяка стая в дома ви. Разгледайте нашите уникални библиотеки под формата на носорог например. Тези фантастични дизайни са също много практични и могат да бъдат използвани като холна или странична маса, което е чудесно, ако искате да спестите малко пространство.

Организиране на вашите книги

Когато откриете идеалната библиотека, следващата логична стъпка е да започнете да запълвате новата си мебел с всичките си страхотни книги. Това може да е трудно, но може да се подходи по организиран начин. Когато поставяте книгите на случаен принцип, това може да изглежда хаотично, особено когато имате отворена библиотека. Сортирайте книгите си според размера, по азбучен ред, по жанр или дори по цвят. Сортирането на книги по цвят ще придаде на библиотеката ви особено чист, подреден и организиран вид.

Размерът има значение

Ако имате приказно голям и просторен хол, не се плашете от голяма библиотека или етажерка да допълни на размера на стаята. За тези от нас, които имат достатъчно късмет да имат чудесно голяма и обширна колекция от книги, можете да обмислите поставянето на две библиотеки една до друга, за да създадете реален библиотечен ефект. В по-малки пространства може да не искате да сте толкова екстравагантни. Също така разполагаме с поредица от по-малки библиотечни единици, които да отговарят на вашите нужди. Мултифункционалните шкафове са идеални за това, тъй като те ви позволяват не само да съхранявате книги, но и ви предоставят място, където да поставите чаша кафе и да изложите своите съкровища.

Вижте още