Категории за готвене на открито за вашата зона за барбекю


Зоната за барбекю е нещо повече от място за печене на любимите ви храни. Това е място за създаване на спомени, където приятелите и семейството се събират, за да се забавляват! Помислете за добавяне на външна кухня за барбекю към вашата градина за удобство и функционалност. За да създадете уютно и приветливо пространство, потърсете градински мебели за барбекю, като дивани и комплекти за хранене на открито. Аксесоари като килими, одеяла или камини ще ви накарат да се чувствате комфортно дори през хладните дни. С малко креативност ще превърнете своята открита зона за барбекю в най-доброто място за срещи!Колекции за барбекю в задния двор


Създаването на зона за барбекю на открито е вълнуващ и забавен проект! Първо, уверете се, че разполагате с подходящо оборудване за готвене на открито, като скара, прибори и купа за огън. Не забравяйте за местата за сядане и масите за допълнителните ви гости, а сгъваемите мебели може да са точно това, което търсите. Задължително е да добавите и амбиентно осветление, за да създадете уютна атмосфера. Разгледайте колекциите по-долу.

Купи за огън


Сгъваеми мебели


Оформяне на малко пространство


Семейни принадлежности за барбекю


Грижа за мебелите


Забавления за деца на открито


Зона за барбекю: съвети и препоръки за открито


Имаме чудесни съвети за поливане, подрязване и избор на подходящи растения за вашия климат. Освен това разполагаме с много идеи за градински мебели, за да ви помогнем да намерите идеалните елементи за вашето пространство. С малко напътствия ще създадете открит оазис, на който ще се наслаждавате години наред.

Топ 3 причини да започнете да планирате градинското си осветление сега

Правилното градинско осветление наистина променя обстановката.

Прочети ощеkeyboard_arrow_right

Съвети за градината през пролетта

Студеният мирис на зима е все още във въздуха, но вече вероятно надничате плахо в градината си.

Прочети ощеkeyboard_arrow_right

Как да изберем най-добрия материал за мебели за открито

Кои са най-важните фактори, които трябва да имате предвид при закупуването на мебели за открито?

Прочети ощеkeyboard_arrow_right

Покупка на градински мебели – всичко, което трябва да знаете

За да сте сигурни, че знаете как да изберете градински мебели, които отговарят на вашите нужди, разгледайте нашето ръководство за закупуване на мебели за открито.

Прочети ощеkeyboard_arrow_right

#sharemevidaXL


Толкова сме щастливи да видим как нашите клиенти създават красиви пространства с нашите продукти и ги споделят с #sharemevidaXL. Креативността на нашите клиенти е наистина вдъхновяваща – от зашеметяващ градински дизайн до уютен домашен интериор. Вие също можете да се присъедините към нашата общност и да споделите вашите собствени дизайни, вдъхновени от vidaXL. Нека отпразнуваме страстта си към красиви и удобни жилищни пространства и да се вдъхновим взаимно за създаването на още по-невероятни проекти!

@mama_spzoo
@living.in.den.haag
@huisje_bij_het_strand
@genuss.neighbourhood
@winterandryder
@wonenaandenes
@our_renovation_projects
Открий всички