Вътрешни пространства

Искате да ремонтирате някои стаи в дома си? Попаднали сте на най-доброто място за интериорни идеи във vidaXL!


@wonenbijchan

Дневна


@vena_an

Трапезария


@lichthuisje

Кухня


@ourludlowlife

Домашен офис


@rhomeandstyle

Спалня


@haleys_cozy_home

Детска стая


@cantik.living.ak

Коридор


Популярни артикули за закрито:
Външни пространства

Откритите площи представляват разширение на дома ви, което е едновременно практично и приятно за гледане.


@leclercqstyle

Градина


Популярни артикули за открито:
Последните вдъхновяващи и информативни статии

Понякога трябва да се разровиш, за да намериш.Повече вдъхновение


 

От нашия магазин във вашия дом – разгледайте галерията #sharemevidaxl!

Вдъхновете се с vidaXL!

Искате да създадете дома на мечтите си? Освен голямото разнообразие от продукти, от които да избирате, ще ви трябва и малко вдъхновение за дома. За да ви преведем през най-известните стилове и красиви тенденции в момента, създадохме тази изключително полезна зона за вдъхновение. Вземете за пример нашия блог. Всяка публикация в блога предлага ценно вдъхновение за интериорен дизайн, съвети за декориране и решения за обзавеждане.

Освен това, ние разработихме някои подробни ръководства за покупка на задължителни продукти, за да ви помогнем при вземането на решение за покупка. За повече вдъхновение за дома и градината и за да ви улесним при обзавеждането, ви предлагаме възможността да създадете дизайна на всяка стая поотделно. Това ще ви помогне да се съсредоточите само върху решението за декора и обзавеждането на тази конкретна част, за да създадете дом, който е напълно съобразен с вашите нужди.


#sharemevidaXL: нашите продукти, вашите дизайни

Истината е, че черпим вдъхновение от реални домове и от хората, които интегрират нашите решения за обзавеждане и съвети за стил в своето жилище. Така че, нашите потребители са истинските герои, които ни вдъхновяват. Оценяваме това, че споделят домашния си декор с нас и го възприемаме като чудесен източник на вдъхновение за дома и градината.

В резултат на това създадохме място, където всички стилове и тенденции на домашния декор за 2022 г. се обединяват, като нашите клиенти са в центъра на вниманието. Почерпете вдъхновение от творенията на нашите клиенти, като посетите нашата #sharemevidaxl страница, изцяло посветена на вас и творческите ви дизайни. Тук ще откриете огромно разнообразие от нашите продукти, представени в реални домашни условия. Ще можете да видите и как те могат да се впишат във вашия интериор, което ще ви даде широка представа за това как да обзаведете идеалния си дом. Искате ли да бъдете включени? Проверете условията тук!


Регистрирайте се за вдъхновяващи бюлетини

Знаете ли, че най-доброто вдъхновение за интериорен дизайн на дома започва със случаен имейл? Представяме ви: нашите вдъхновяващи бюлетини! За да започнете, просто се регистрирайте и ние ще ви изпращаме нашите изключително полезни бюлетини. В нашите бюлетини има всичко – от вдъхновение за дома и градината до идеи за декорация и огромни колекции от страхотни неща, които трябва да има всяка къща.

Вие ще бъдете първите, които ще научат за нови публикации в блога, вълнуващи тенденции и новости за популярни дизайнерски стилове. В общи линии всичко, от което се нуждаете като вдъхновение за проектите си за оформяне и обзавеждане на дома и градината. Абонирайте се за нашите вдъхновяващи бюлетини и се присъединете към общността на vidaXL!