Изненадващ асортимент
Безплатна доставка
Атрактивни цени
Pazaruvaj рейтинг: 4 / 5

Нощни шкафчета

Показване: 1-48 на 294

Висококачествени нощни шкафчета

Нощните шкафчета са незаменими в спалнята! Те са място за любимата ви книга, будилник или дори красива лампа. Когато изберете нощно шкафче с врата, ще създадете повече място за съхранение и ще намалите безредието в спалнята. Във vidaXL ще откриете страхотна гама от висококачествени нощни шкафчета, вариращи от красиви единични до прекрасни комплекти шкафове.

Незаменимо в спалнята; нощно шкафче

Без да забелязваме, имаме склонност да поставяме огромно разнообразие от артикули на нощните шкафчета. В повечето спални ще намерите лампа и така важните будилници. Някои хора ще добавят чаша вода и книга или списание. Нощното шкафче е чудесно решение за поддържане на ежедневните неща достъпни през мързеливите нощи в леглото. Когато пазарувате за ново нощно шкафче, е добра идея да вземете под внимание декора на спалнята си. Помислете за материала и цвета на леглото си например? Тук, във vidaXL, имаме превъзходна гама от неутрални и дървени нощни шкафчета, които ще изглеждат чудесно във всяка спалня. 

Решения за по-малки спални

Ако имате малка спалня с ограничено пространство, не е невъзможно да поставите нощно шкафче до леглото си.  В такива случаи предлагаме малък рафт, на който да поставите малка лампа и будилник.

Съчетаване на нощните шкафчета с леглото

В някои случаи ще закупите леглото и нощните шкафчета като комплект. Възможно е също да ги вземете поотделно, което ще ви позволи да направите забавни цветови комбинации.

Вижте още