24/7 оферти
Безплатна доставка за всички продукти
Pazaruvaj рейтинг: 4 / 5

Тоалетни масички

Показване: 1-48 на 124

Тоалетната масичка е незаменима при сутрешния тоалет

Подготвяте ли се пред огледалото в банята забързани всяка сутрин? Ако е така, ние имаме страхотно решение за вас! С тоалетка от vidaXL, никога няма да имате нужда от сгъваемото огледалце в банята. Можете да съхранявате всичките си консумативи на едно място и да ускорите сутрешната си рутина изключително! 

Различни видове тоалетни масички

Тук, във vidaXL, ще намерите различни тоалетки, които имат огледала, чекмеджета и табуретка! Тези страхотни мебели ви позволяват да съхранявате бижутата и козметиката си по много по-организиран начин!  Тоалетката с подходящата табуретка също ще бъде едно прекрасно и декоративно допълнение към спалнята. Тъй като сме запазили цветовата схема неутрална за тези красиви мебели, те със сигурност ще съответстват на останалата част от вашия декор в спалнята. Освен това има класически и модерни варианти, от които можете да избирате, всички тук във vidaXL!

Всички ваши неща са лесно достъпни

Тоалетната масичка е идеална, ако прекарвате много време пред огледалото и искате да организирате консумативите и бижутата си. Тези тоалетки включват няколко чекмеджета, които ви позволяват да организирате и разделяте всичките си вещи. Освен допълнителното пространство за съхранение в чекмеджето, плота на масата има достатъчно пространство, за да изложите любимите си елементи, които всички ваши приятели могат да видят!

Вижте още