24/7 оферти
Безплатна доставка за всички продукти
Pazaruvaj рейтинг: 4 / 5

Столове

Показване: 1-48 на 4133
  • ...

Столове във всякакви форми и размери

Ако търсите висококачествен стол, vidaXL има подходящия за вас. Ще намерите широка гама от трапезни столове, бар столове, фотьойли, люлеещи столове и дори масажни столове. Стремим се да поддържаме гамата колкото е възможно по-разнообразна, като избираме различни материали, цветове и модели.

Изберете стол, който ще ви предостави правилната позиция на седене

Комфортът на седалката е една от най-важните характеристики на стола. Никой не харесва неудобния стол! Има много неща, които трябва да имате предвид при избора на перфектния стол. Едно от тях е височината на стола. Важно е да можете да поставите и двата крака на земята, когато сте седнали. Друго нещо, което трябва да имате предвид, е подложката на стола. Тя трябва да има точното количество мекота, за да се чувствате комфортно. Освен това някои хора харесват стол с подлакътници или висока облегалка, но това е въпрос на лични предпочитания. За щастие ... тук, във vidaXL, ние имаме всичко!

Стол за всеки интериор

Във vidaXL ще откриете огромен асортимент от столове. От елегантни трапезни столове до ефектни тръбни модерни столове и от стилни бар столове до столове за масаж. Комбинирането на стилове е на мода в момента. Съчетайте класическа дървена трапезна маса с бели тръбни столове, за да създадете свой собствен еклектичен дизайн. Тази комбинация ще направи интериора ви интересен и уникален. Същото важи и за класическия комплект за хола. Можете да поставите съвпадащо кресло, а бихте могли да експериментирате с друг стил, за да създадете впечатляващ ефект!

Бар столове за вашата висока маса за хранене

Ако имате висока маса за хранене или бар за закуска, ще се нуждаете от някои страхотни и стилни нови бар столове! Тези столове често се регулират на височина, което улеснява достигането на масата от всекиго. Съчетавайте с класическите варианти в бяло или черно или експериментирайте с цвят, който привлича вниманието!

Вижте още