24/7 оферти
Безплатна доставка за всички продукти
Pazaruvaj рейтинг: 4 / 5

Комплекти градински мебели

Показване: 1-48 на 946
  • ...

Широк избор на комплекти градински мебели

Ако пазарувате за нов комплект градински мебели, важно е мебелите да са подходящи за вашата градина. Във vidaXL ще откриете богат избор от комплекти градински мебели в различни цветове, размери и стилове. Помислете за романтичен бистро комплект или луксозен градински диван, на който можете да се почувствате комфортно с цялото си семейство или с няколко приятели.

Сгъваеми мебели за градината, за да спестите място

Разбираме, че не всеки има голямо пространство в градината. Сгъваемият комплект градински мебели може да бъде идеално решение, тъй като лесно може да бъде прибран и грижливо съхранен при лошо време. Когато хората мислят за сгъваеми столове, често си представят неудобни пластмасови столове за къмпинг. Можем да ви уверим обаче, че в днешно време има голям брой атрактивни и удобни сгъваеми комплекти градински мебели.

Класическа и модерна градинска мебел

Когато става въпрос за градински декор, можете да изберете класически или модерен стил. Градина с ясни линии, чисти граници и модерни аксесоари е идеалното място за модерен ратанов градински мебелен комплект с прави форми или дори от свръхмодерен бетон. Класическата градина съчетава игриви растения и фигури и може да включва малък воден фонтан, който е идеално подходящ за маса и столове от мозайка или изцяло дървен комплект.

Различни материали

Когато става дума за градинска мебел, имате избор от различни материали. В повечето градини ще намерите дървени градински мебели. Топлият кафяв цвят на дървото се вписва чудесно в естествена среда. Ако търсите истински забележим комплект, можете да опитате черни или бели ратанови мебели или дори уникален бетонен комплект. Също така е лесно да добавите цвят, използвайки възглавници.

 

Търсите други продукти? Разгледайте категориите по-долу:

Вижте още