Изненадващ асортимент
Безплатна доставка
Атрактивни цени

Бюра

Създайте подходящо работно място с правилното бюро

Офис или работното пространство трябва да отговаря на няколко важни критерия. Трябва да има достатъчно място за вашето перфектно бюро, удобен офис стол и толкова много шкафове, колкото е нужно, за да отговарят на вашите нужди. Когато седите удобно, шансовете да сте много по-продуктивни се увеличават. Тук, във vidaXL, разполагаме с фантастичен набор от бюра, които със сигурност ще отговорят на нуждите на вашия домашен офис, както и бюра, които ще се впишат перфектно в спалнята на детето.

Бюра за компютри

Освен обикновените бюра с плот и може би няколко чекмеджета, във vidaXL можете да намерите и различни специализирани компютърни бюра. Тези бюра имат просторни плотове и плъзгащи се рафтове за вашата клавиатура. Тъй като плотът е много по-широк, ще имате достатъчно пространство, за да поставите листове или канцеларски материали.

Изберете подходящо бюро

Ако търсите ново бюро, има няколко неща, които трябва да имате в предвид. За каква цел ще го използвате най-често? Ако ще поставите компютър или лаптоп, трябва да има достатъчно място за хартия и други офис консумативи. Подходящ размер ли е бюрото за стаята? Ако имате нужда от голям плот, но наличната площ е проблем, ъгловото бюро може да се окаже идеално решение. Нагласете правилно бюрото. Правилната работна стойка е изключително важна, за да се избегнат болките в гърба.

Допълнително място за съхранение с шкаф с чекмеджета

Бихте ли използвали повече място за съхранение във вашия офис? Поставянето на малък шкаф под бюрото ви може да бъде идеалното решение. Това спестява място и съхранява вашите важни документи в ред и на удобно място. Уверете се, че имате предвид височината на шкафа, кой материал или цвят да изберете. Също така във vidaXL ще намерите няколко бюра с вградени чекмеджета.

Вижте още