Изненадващ асортимент
Безплатна доставка
Атрактивни цени
Pazaruvaj рейтинг: 4 / 5

Килимчета за входна врата

Показване: 1-48 на 127

Поддържайте къщата си чиста с изтривалка за врата

Когато хората влязат в къщата ви, те често ще донесат с тях пясък и други замърсявания. Това прави изтривалката пред входа незаменим елемент! Поставете изтривалката пред вашата врата, така че посетителите да изтрият краката си, преди да влязат. Чистите подметки също така ще ви помогнат да защитите подовете си, тъй като пясъкът и камъчетата могат лесно да ги надраскат или пробият. Тук, в vidaXL,ще откриете превъзходна селекция от изтривалки за врати в различни размери и цветове.

Вътрешни и външни изтривалки за врати

Целта на изтривалката за врата е да предотвратява проникването на мръсотия във вашия дом. Някои изтривалки могат да бъдат поставени на открито, така че хората да избършат краката си, преди да влязат, но други са по-подходящи за закрито. Гумени изтривалки са идеални за открито, но кокосови подложки са по-подходящи за закрито, тъй като те не издържат на влага. Същото важи и за тъканните постелки.

С гумена подложка за допълнителна сигурност

На изтривалката за врата се стъпва постоянно Ако влезете бързо в къщата си, важно е изтривалката да не се плъзга. Поради тази причина всички изтривалки за врати на vidaXL имат безопасна PVC подложка. 

Абсорбиращи изтривалки от плат 

Когато избирате текстилна изтривалка, можете да бъдете сигурни, че при vidaXL материалът е силно абсорбиращ. Вече няма да бъдете измъчвани от мокрите стъпки прясно почистения под, а калните петна ще са останали в миналото. Изтривалките пред вратата ще ви спестят много от почистването!

Вижте още