Изненадващ асортимент
Безплатна доставка
Атрактивни цени

Сгъваеми маси

Удобни сгъваеми маси

Ако нямате много място или просто не е необходимо да използвате масата ви 24 часа в денонощието 7 дни в седмицата, сгъваемата маса може би е решението, което търсите. Тези маси могат лесно да се сгънат, за да се спести място, когато не се използват. Тук, във vidaXL, разполагаме с превъзходна гама от сгъваеми маси за вътрешна и външна обстановка. В нашата асортимент ще намерите и разнообразни модулни маси. Те са идеални за интермитентна употреба, защото, освен че са много здрави, те могат да се съхраняват, без да се заемат твърде много място!

Сгъваеми маси за по-малки стаи

За една по-малка стая, чудесно решение би било една сгъваема маса. Това ще ви позволи да използвате пространството, което в противен случай би било заемано, като пространство за преминаване през деня. Същото важи и за сгъваема маса в малка градина. Ако искате да седнете или да вечеряте навън, можете бързо да извадите масата. Точно като модулна маса, когато се сгъне, няма да заеме никакво място за съхранение, така че лесно може да се съхранява, когато не се използва. Приказно!

Маси за вътрешна или външна обстановка

Сгъваемите маси са идеални както за вътрешно, така и за външно ползване. Сгъваемата градинска маса ще бъде много полезна през летните месеци и може лесно да се съхранява, когато започне да застудява навън. Сгъваемите странични маси също са много удобни. Когато имате много посетители или имате нужда от допълнително място за напитки и леки закуски, просто разгънете масата и я поставете навсякъде, където ви трябва!

Вижте още