Бохемски интериорен стил

Цветен и еклектичен интериор с лично докосване

 

В бохемски интериор ще се чувствате като на почивка в собствения си дом. Този стил на интериорен дизайн е изпълнен с живи цветове, естествени материали, текстури и смели шарки. Също така е идеалният стил да добавите всички елементи, които сте събрали по време на пътуванията си. Ако искате да оставите креативността си да се развихри: бохемският е интериорният стил за вас!

 

Вижте всички Бохемски продукти

 

Ярки цветове и смели шарки

Използването на цветове и шарки е много важно в бохемския интериор. Бохемският е еклектичен стил, където всичко си отива. Не се страхувайте от неочаквани комбинации! Земните тонове често се комбинират с бижута и ярки метали като акцентни цветове. Тапети със смел принт, черги, възглавници и одеяла открояват вашата личност. Ако наистина искате интериорът ви да диша в бохемски стил, добавете гоблен във вашата всекидневна или спалня.

 


 

 

 

Бохемски мебели и аксесоари

Няма два бохемски интериора, които да изглеждат абсолютно еднакво. Това е перфектният стил, ако искате да създадете нещо уникално. Мебелите са изработени от естествени материали като ратан, бамбук, ракита, юта, сизал и рециклирано дърво. Този стил ви позволява да изживеете отново местата, в които сте пътували, като изложите тези аксесоари в хубав шкаф или на странична маса.

 

 

Вижте всички Бохемски продукти

 

 

 

 

Вижте всички стилове за 2022 г.