24/7 оферти
Безплатна доставка за всички продукти
Pazaruvaj рейтинг: 4 / 5

Декор

Показване: 1-48 на 3736
  • ...

Широк избор на аксесоари за дома

Когато вашата мебелировка е завършена, е време да добавите украса на дома. Правилният декор наистина ще придаде на дома ви цялостен вид и ще ви позволи да създадете свой собствен уникален стил. Тенденциите в тази област се променят много бързо. Във vidaXL гарантираме, че винаги сме в крак с последните разработки, тенденции и модни стилове. Тук ще намерите зашеметяващи стенни декорации, колоритни свещи, красиви стенни часовници, меки възглавнички и още много други.

Подходящи идеи за декор на всекидневната

Аксесоарите в дома са предназначени да създадат още по-стилен интериор. Стая само с мебели не е толкова привлекателна, колкото стая с няколко свещи и приветливо одеяло на дивана. Само с няколко малки подобрения можете да превърнете къщата си в дом. Изборът на подходящия декор може понякога да бъде истинско предизвикателство и поради това бихме искали да ви дадем полезни съвети ...

  • Уверете се, че не добавяте прекалено много аксесоари и не създавате разхвърляно усещане в стаята.
  • Изберете елементи, които са в унисон със стила на вашия интериор.
  • Също така можете да смесите няколко стила, за да създадете уникален и еклектичен външен вид.
  • Играйте с цвят чрез вашия декор, когато останалата част от интериора ви е спокойна и неутрална.

Различни видове декор

Аксесоарите за дома идват във всякакви форми и размери и има много различни идеи за декориране на хола ви. Можете да изберете да поставите няколко малки декорации, но можете също така да акцентирате с голямо огледало или глава на животно на стената. Искате ли да експериментирате с цвят? Тогава аксесоарите в дома са идеалното решение! Изберете няколко медни, сини или зелени предмети, за да осветите стаята и да я оживите. Ако не ви харесва новия ви декор в хола, лесно можете да направите няколко промени, за да превърнете външния вид и усещането в стаята в нещо друго. vidaXL предлага превъзходно разнообразие от аксесоари, които ще изглеждат чудесно във вашия дом.

Комбинирайте няколко цвята и материала

Комбинацията от материали поддържа домашния ви интериор интересен и уникален. Някои идеи за декорация: изберете някои тъмни възглавници от изкуствена кожа, медни кошници и стилни стъклени свещници. Друга тенденция е съчетаването на различни тъкани една с друга. Вземете мек, висок килим и го съчетайте с плетена табуретка и няколко възглавници на дивана. И накрая, можете да изберете свещи в очарователен цвят. Когато един цвят ви омръзне или просто искате промяна, можете да замените свещите с друг дизайн или цвят, за да създадете нов облик.

Вижте още