Категории трапезария


Трапезарията ви е идеалното място за събиране на хора по време на хранене. За да направите пространството си завършено, се нуждаете от солидно вдъхновение за мебели за трапезария. Започнете с елементи, които задължително трябва да имате в трапезарията, като маси за хранене и столове. Ако се питате какво друго можете да поставите в трапезарията, използвайте ефектни елементи, като например разделители за стаи. Придайте индивидуалност на помещението си с декорация за трапезария, като полилей или картини за стена. Аксесоарите за масата за хранене, като подложки и декоративни елементи, ще подобрят преживяването ви по време на хранене.Колекции за трапезария


Когато сте домакини на вечери или се наслаждавате на ежедневното хранене със семейството си, подходящите мебели за трапезария са от голямо значение. Разгледайте нашите колекции за трапезария, включително трапезни комплекти трапезни комплекти

Музика и развлечения


Бар маси


Изработване на собствена маса


Регенерирани материали


Трапезария: съвети и идеи


Търсите още идеи за трапезария и вдъхновение? Разгледайте нашите ръководства за закупуване на мебели за трапезария! Те ще ви помогнат да изберете идеалната трапезна маса, столове и др. От рустикален до съвременен – имаме съвети и идеи за декориране, подходящи за всеки стил. Пригответе се да превърнете трапезарията си в място, в което ще прекарвате времето си с удоволствие. В действителност трапезарията ви лесно може да се превърне в най-предпочитаното място в дома ви.

Преобразяване на трапезарията

Събрахме някои невероятни стилистични тънкости, които, в комбинация с нашите решения за обзавеждане, могат да ви помогнат да проектирате мечтаната трапезария.

Прочетете ощеkeyboard_arrow_right

Интериорни стилове

Намерете любимия си стил на интериорен дизайн и пазарувайте артикулите, които отговарят на всеки стил. Превърнете къщата си в дом днес!

Прочетете ощеkeyboard_arrow_right

Страхотни съвети за избор на перфектния трапезен комплект

Всички имаме заети графици и намирането на време да се съберем не е най-лесното нещо.

Прочетете ощеkeyboard_arrow_right

Как да изберем трапезна маса

Вашата трапезна маса е сърцето на трапезарията, така че изборът ѝ определено трябва да се направи внимателно.

Прочетете ощеkeyboard_arrow_right

Как да изберете трапезна пейка – съвети за идеалната пейка

Търсите перфектната трапезна зона, на която да се наслаждавате с любимите си същества? Да откриете идеалното решение за сядане не е лесна работа.

Прочетете ощеkeyboard_arrow_right

Ръководство за покупка на бар табуретка – полезни съвети

Перфектните бар столове трябва да бъдат комфортни, да съответстват на вашия интериор и да са безопасни за децата.

Прочетете ощеkeyboard_arrow_right

#sharemevidaxl


Толкова сме щастливи да видим как нашите клиенти създават красиви пространства с нашите продукти и ги споделят с #sharemevidaXL. Креативността на нашите клиенти е наистина вдъхновяваща – от зашеметяващ градински дизайн до уютен домашен интериор. Вие също можете да се присъедините към нашата общност и да споделите вашите собствени дизайни, вдъхновени от vidaXL. Нека отпразнуваме страстта си към красиви и удобни жилищни пространства и да се вдъхновим взаимно за създаването на още по-невероятни проекти!

Открий всички