Категории детски стаи


Добре дошли във вълнуващия свят на детските стаи! Дизайнът на пространство за деца е свързан с освобождаване на креативността и забавлението. Ще ви улесним с нашето вдъхновение за мебели за детска спалня. Избраните от вас мебели за детска спалня трябва да са практични, безопасни и издръжливи, но никога скучни. Има безкрайни възможности за разнообразяване на детската спалня – от смели цветове до закачливи шарки.

Чудите се какво трябва да има във всяка детска стая? Започнете с удобно легло, функционално място за съхранение и специален кът за игра. Добавете допълнително настроение със забавни декорации, като стикери за стена, цветни килими и закачливо осветление. Ще създадете стая, която предизвиква въображение и радост за вашите малчугани!Съвети и идеи за декорация на детската стая


Впуснете се в изпълнения със забавления свят на най-важното за детската стая! Необходими са ви готини мебели за детска спалня и закачливи аксесоари. От мебелите за детска спалня до забавното спално бельо и образователните играчки – лесно можете да превърнете стаята на вашето дете в място, което то обожава. Добавете занимателни играчки, за да насърчите творчеството и въображението. Освен това детето ви ще има свое собствено пространство. И така, нека се заемем с това и да създадем стая, която да отразява уникалната индивидуалност на вашето дете!

Детски играчки


Образователни играчки

Лятна промоция
235.99 лв

Вкл. ДДС

Лятна промоция
19.56 лв

Вкл. ДДС

спестявате 35%


Съвети и идеи за декорация на детската стая


Дизайнът на детска стая може да бъде приключение само по себе си. След като проучихме раздела за обзавеждане на детска спалня, сега разглеждаме други важни детайли. Нека разгледаме още идеи за детска спалня като тематични елементи, например легла с балдахин или стена с дъска за писане. Не забравяйте да добавите много възможности за съхранение, за да поддържате стаята свободна от безпорядък и функционална. С малко творчество и много въображение можете да създадете пространство, което детето ви ще обича години наред.

Декорация за стената за детската стая

Събрахме селекция от красиви идеи за декорация на стени в детската стая, за да ви помогнем да създадете идеалната спалня.

Прочетете ощеkeyboard_arrow_right

3 страхотни идеи за пътуване с деца

Внимателната подготовка и правилните помощници за вашето пътешествие могат да ви спестят много неприятности. По-долу сме събрали най-добрите съвети за забавления и лесно пътуване с деца.

Прочетете ощеkeyboard_arrow_right

#sharemevidaxl


Толкова сме щастливи да видим как нашите клиенти създават красиви пространства с нашите продукти и ги споделят с #sharemevidaXL. Креативността на нашите клиенти е наистина вдъхновяваща – от зашеметяващ градински дизайн до уютен домашен интериор. Вие също можете да се присъедините към нашата общност и да споделите вашите собствени дизайни, вдъхновени от vidaXL. Нека отпразнуваме страстта си към красиви и удобни жилищни пространства и да се вдъхновим взаимно за създаването на още по-невероятни проекти!

Открий всички