Категории бани


Банята е вашето лично убежище и тя трябва да бъде стилна и удобна. Обновете дизайна ѝ с помощта на нашите вдъхновения за обзавеждане за баня. Ако не знаете какви мебели да поставите в банята, лесно можете да си вземете комплекти за обзавеждане за баня. След това можете да усъвършенствате помещението си с решения за съхранение на вещи в банята, водопроводна арматура и аксесоари. Популярните модели се отличават с двойни мивки и много място за съхранение, така че може да разгледате нашата селекция. Освен това малките детайли като пухкави кърпи и забавни завеси за душ са от голямо значение. Вдъхновете се и създайте свой собствен оазис!Колекции баня


Банята е нещо повече от функционално пространство, тя е и платно за творчество. Ето защо нашите колекции за баня са важна част от желания от вас дизайн на банята. Тук ще намерите всичко, от което се нуждаете за дизайна на банята си. От шкафове за огледала или мивки до аксесоари за пране – има по нещо за всяка нужда. Имаме и много продукти за баня, изработени от регенерирана дървесина. Не забравяйте важни детайли като кантари за баня и аксесоари за лична хигиена. Така че действайте, предизвиквайте се и създайте своята перфектна баня!

Огледални шкафове


Шкафове за мивки


Сушилници

78.99 лв

Вкл. ДДС

49.99 лв

Вкл. ДДС


Душ кошници


Артикули за баня и сауна


Регенерирани материали


Безопасност и чистота


Съвети и идеи за декорация на банята


Имате ли нужда от още вдъхновение за банята? Чудесно, имаме няколко идеи за баня, които ще ви помогнат да създадете усещане за дзен в пространството си. Освен че разглеждаме комплекти мебели за баня и други аксесоари, предлагаме и чудесни съвети за декорация. Разгледайте нашите най-популярни интериорни тенденции и непреходни стилове, за да намерите своята посока. Те могат да ви помогнат да научите как да добавите личен стил към дизайна на банята си. Изборът на цветни плочки, растения и произведения на изкуството на стената е подходящо решение. Превърнете банята си в спа оазис и се отпуснете със стил!

Азбука на цветовете като аксесоар

Цветовете привличат окото, променят настроението и подчертават определени детайли във всяко помещение.

Прочетете ощеkeyboard_arrow_right

Интериорни стилове

Разгледайте страницата ни със стилове за вдъхновение!

Прочетете ощеkeyboard_arrow_right

Интериорни тенденции

Разберете какво е модерно в света на интериорния и екстериорния дизайн. Модерни мебели, цветове, форми и др.

Прочетете ощеkeyboard_arrow_right

#sharemevidaxl


Толкова сме щастливи да видим как нашите клиенти създават красиви пространства с нашите продукти и ги споделят с #sharemevidaXL. Креативността на нашите клиенти е наистина вдъхновяваща – от зашеметяващ градински дизайн до уютен домашен интериор. Вие също можете да се присъедините към нашата общност и да споделите вашите собствени дизайни, вдъхновени от vidaXL. Нека отпразнуваме страстта си към красиви и удобни жилищни пространства и да се вдъхновим взаимно за създаването на още по-невероятни проекти!

Открий всички