Изненадващ асортимент
Безплатна доставка
Атрактивни цени
Pazaruvaj рейтинг: 4 / 5 (2438 отзива)

Градински столове

Показване: 1-48 на 236

Градински столове във всякакви форми и размери

Ако предпочитате оригинален комплект от градински мебели, можете да изберете да смесите и да съчетаете отделна маса и столове. Това е лесен начин да придадете на градинските си мебели собствен стил. Помислете за комбиниране на дървена маса с алуминиеви столове за уникален ефект. Във vidaXL ще намерите както комплекти градински мебели, така и отделни маси и градински столове в различни цветове и материали.

Комплекти градински мебели

Във vidaXL можете да избирате между отделни градински столове или съответстващи комплекти градински столове. Те могат да бъдат в комплект от два, но също и четири или шест, в зависимост от това колко голяма е вашата маса. Столовете се предлагат в широк диапазон от различни материали, като ракита, ратан, изкуствен ратан и алуминий. Предимството на алуминия е, че столовете са много леки и лесно се преместват. Същото важи и за градинския стол от (поли) ратан.

Удобни сгъваеми столове

Ако ходите на пикник или къмпинг или да имате малка градина, може да бъде удобно да имате сгъваеми столове под ръка. Тези столове могат лесно да бъдат извадени, когато се окажете с повече гости, отколкото очаквахте. Друго предимство на сгъваемите столове е, че те могат да се съхраняват, без да се отделя твърде много място.

Научете се да смесвате и съчетавате

Много е възможно да комбинирате няколко отделни стола с маса по ваш избор за интересен творчески ефект. Можете да комбинирате здрава дървена маса с алуминиеви или дори ратанови столове. Чрез комбинирането и съчетаването на градинските мебели вие незабавно създавате оригинален вид на градината.

Вижте още