Изненадващ асортимент
Безплатна доставка
Атрактивни цени

Шезлонги

Отпуснете се максимално на един от нашите шезлонги

Повечето хора смятат, че шезлонгът е луксозен елемент, но ще откриете, че не можете без него, когато вземете такъв! Когато излязат първите слънчеви лъчи, ще си представите, че сте на красив остров, когато затворите очите си. Едно легло на открито често има луксозен вид и усещане, благодарение на чистите или извити линии и меките, удобни възглавнички. Изберете красив модел в ратан, ракита или дърво. vidaXL предлага както луксозни, така и по-класически шезлонги.

Шезлонги, които могат да се оставят на открито целогодишно

Не винаги е лесно да се съхранява шезлонг, особено когато не е сгъваем. В този случай може да се окаже удобно, ако шезлонгът е изработен от устойчиви на атмосферни влияния материали. Алуминиевите шезлонги на vidaXL са особено подходящи за използване на открито.

Необикновени шезлонги

Какво може да бъде по-приятно, от това да се чувствате комфортно на шезлонг с книга и питие веднага щом слънцето заблести? Имате избор от различни шезлонги. Сгъваемият шезлонг е удобен, тъй като при сгъване не заема много място. Можете също така да вземете комплект от два луксозни алуминиеви шезлонга с чадър или шезлонги с покривало. Те са чудесен избор за хора, които искат да се наслаждават на топлината и на открито, докато са защитени от прекалено пряка слънчева светлина.

Вижте още