Изненадващ асортимент
Безплатна доставка
Атрактивни цени
Pazaruvaj рейтинг: 4 / 5 (2438 отзива)

Конзолни и странични маси

Показване: 1-48 на 263

Купете декоративни и функционални крайни маси в vidaXL

Крайната маса може да бъде функционална, както и декоративна. Те могат да бъдат поставени не само до дивана като допълнителна маса, но навсякъде във вътрешния интериор.  Крайните маси също са малки и поради това лесно се преместват.  Ще намерите невероятна гама от крайни маси в превъзходно разнообразие от стилове, всички тук, във vidaXL.

Добавете крайна маса към своя интериор

Забелязвате ли сте понякога, че пространството на масичката за кафе е недостатъчно? Представянето на крайната маса в декора на помещението може да е отговорът на този проблем. Можете да поставите тези малки маси до дивана или срещу празна стена. Те са практични, но имат и декоративна функция в същото време. На рождени дни или в други моменти, когато имате много посетители, можете бързо да издърпате крайната маса в зоната за сядане, за да създадете място за поставяне на напитки или леки закуски. Във vidaXL предлагаме и прекрасно разнообразие от крайни маси с чекмеджета, което ги прави идеални за съхраняване на малки предмети.

Свежи, бели маси

В нашия онлайн магазин ще намерите крайни маси от различни материали и в неутрални цветове, които ще задоволят всеки интериор. Ако изберете маса в свеж, бял цвят, тя наистина ще се откроява, когато я поставите до цветна стена.  

Малки и големи варианти

Ако имате много място, можете да изберете по-голяма крайна маса с възможност за поставяне на повече неща. Ако имате ограничено място, телефонната стойка е фантастично решение. Това е малка квадратна маса, която, както подсказва името, е просто идеална за поставяне на вашия телефон.

Вижте още