24/7 оферти
Безплатна доставка за всички продукти
Pazaruvaj рейтинг: 4 / 5

Холни маси

Показване: 1-48 на 559
  • ...

Изберете уникална холна маса

Един лесен начин да добавите повече стил към вашия интериор е чрез избиране на зашеметяваща масичка за кафе. Изберете маса с уникален дизайн тук, във vidaXL! Предлагаме превъзходно разнообразие от маси за кафе, за да ви помогнем да намерите перфектния артикул за вашия дом.

Тези малки маси в дневната ви станаха незаменими! Те са не само функционални, но и двойни като декорация или фокусна точка във вашия интериор. Тъй като холните масички често са поставяни в средата на стаята, важно е да изберете такава, която да отговаря на останалата част от интериора ви. Често масичката за кафе се използва  за закуски и напитки, но и като място за съхраняване на списанията ви. Друга важна функция: тя е мястото, където поставяте дистанционното управление на достъпно разстояние, когато наблюдавате удобно любимото си шоу по телевизията!

Различни видове маси за кафе

Във vidaXL можете да избирате от прекрасно разнообразие на кафе масички. Дизайнерска масичка със сигурност ще впечатли гостите ви. Те имат чудесни кръгли форми, които придават на вашия интериор мек изглед. Ако търсите по-солиден външен вид, можете да изберете една от дизайнерските масички на vidaXL, изработена от регенерирано дърво. Цветовите вариации са уникални за всяка отделна маса, а железните крака им придават индустриално усещане. Също така имаме подходящите маси за любителите на модерните мебели, например силно гланцирани масички с правоъгълен дизайн.

Комбинирайте различни видове мебели

Ако изпитвате затруднения да изберете между две маси, можете да комбинирате две или дори три малки масички заедно. Вземете различни форми и цветове, за да създадете свой уникален и еклектичен вид. Можете да закупите и голяма масичка за кафе и да я комбинирате с по-малка странична маса от същия материал. Това създава единство във вашия декор.

Вижте още