Как работят търговете?

Как мога да участвам в търг?
За да можете да участвате в търг, трябва да влезете в профила си и да имате псевдоним за търг. Когато вече имате профил, но все още не сте избрали псевдоним за търг, ще бъдете помолени да създадете псевдоним, когато направите първата си оферта.

Псевдоним за търг
Вашият псевдоним за търг ще бъде показан, когато наддавате на търг. Псевдонимът за търга се показва публично в историята на оферирането, можете да получите достъп до него, като кликнете върху линка под бутона „Наддавай сега“, който показва броя на офертите.

Мога ли да оттегля или да отменя офертата си?
Когато дадете оферта на vidaXL, вие сключвате обвързващ договор. Възможно е обаче да се оттегли оферта преди края на търга, но само при изключителни обстоятелства. Моля, свържете се с нашия отдел за обслужване на клиенти за повече информация.
Изключителни обстоятелства;
Направили сте грешка при въвеждането на офертата си, например 50 лева вместо 5 лева.
Описанието на артикула се е променило значително след като сте направили офертата си.

Правила на търг

  • Само нови артикули
  • Безплатна доставка и безплатни връщания
  • Без допълнителна такса за търг
  • Търгове, започващи от 2 лв.

Спечелих търг
Отидете до вашата пазарска количка и закупете спечеления артикул. Трябва да завършите поръчката си в рамките на 3 дни.

Моля, обърнете внимание, че не можете да закупите същия артикул, освен ако не сте завършили транзакцията за спечеления търг.

Спечелих артикул, но вече не искам да го купувам
Оферта или покупка на vidaXL се счита за договор и вие сте длъжни да закупите артикула. Ако обаче смятате, че имате основателна причина да не закупите артикула, можете да се свържете с нас и да обясните ситуацията си.
В случай, че не сме съгласни да анулираме транзакцията и не платите за артикула, неплатен артикул ще бъде записан във вашия профил. Ако добавите твърде много неплатени артикули към вашия профил за кратък период от време, той може да бъде спрян.

 


Прикачен(и) файл(ове)

Общи условия за търгове на