Черен петък 2021

Тази година сме избрали най-добрите Черен петък (Black Friday) оферти за вас отново във vidaXL.  Датата на Черен петък (Black Friday)  е на 26 ноември и Черен петък (Black Friday)  уикенда продължава до Кибер Понеделник на 29 ноември.

Тъй като никой не може да устои на добрата разпродажба, ние сме много щастливи, че Черният петък намери пътя си от САЩ към други страни и се провежда по целия свят вече няколко години. Много от физическите и онлайн магазините се присъединяват към фестивала за отстъпки и се стараят да ви дадат най-добрите оферти по време на Черен петък (Black Friday) 2021.

 

Черен петък (Black Friday) история

В Съединените щати, петъкът след Деня на благодарността, е моментът, в който трябва да излезем да пазаруваме, тъй като става дума за най-добрите оферти и отстъпки. Това е началото на един луд период за пазаруване, където хората дори лагеруват пред магазините, докато те отворят, за да получат най-добрите сделки. Името Черен петък се отнася до натоварения трафик в деня след Деня на благодарността, когато всички в САЩ излизат, за да намерят най-добрите сделки.

 

Съвети за пазаруване за Черен петък разпродажбите

  • Уверете се, че сте подготвени! Големият брой хора прави невъзможно да отидете до магазина, само за да проверите какви са техните оферти. Нуждаете се от подходящо планиране, за да получите най-добрите оферти през Черен петък (Black Friday). Същото важи и за разпродажбата през Черния петък (Black Friday) във vidaXL.
  • Уверете се, че сте първият, който узнава какви са Черен петък (Black Friday) офертите за 2021 като се абонирате за нашия бюлетин и ни следвате на Facebook и Instagram. Ще споделим всички наши предложения, преди да започне Black Friday, а вие ще продължите да получавате ексклузивни сделки, дори и след Черен петък (Black Friday) 2021.
  • Друг начин за подготовка е да направите списък с любими и да добавите продуктите, които искате да купите, в количката си, преди да започне Черният петък и да приложите кода на купона, веднага щом се сподели. Във vidaXL ще намерите широк спектър от оферти, като мебели, инструменти, спортни стоки и играчки.
  • Придържайте се към бюджета си! Въпреки че Черният петък е подходящият момент да получите повече за парите си, имайте предвид бюджета си и планирайте внимателно покупките си.

 

Спести онлайн с Черен петък оферти и разпродажби

Последният месец от годината често е един от най-скъпите, така че пазаруването по време на разпродажбите може да ви помогне да спестите значителна сума. Черният петък е идеалният момент да закупите продукти като спортни стоки, инструменти, мебели или да направите коледното си пазаруване. Ползата от онлайн пазаруването е, например, че не е нужно да се борите с хиляди други за тази оферта. Разбира се, все още трябва да сте навреме, но можете да пазарувате в пижама от комфорта на собствения си дом. Освен Черен петък, много магазини имат и Кибер понеделник в понеделника след целия Черен петък (Black Friday) уикенд. Не забравяйте да проверите нашата страница с оферти за актуалните ни оферти и разпродажби.

 

Не пропускай нито една vidaXL Черния петък оферта

На 22 ноември ще намерите първите специални оферти на vidaXL. Така че, проверявайте редовно уеб магазина ни тази седмица и внимавайте за нашия бюлетин! Ще бъде жалко, ако пропуснете тези невероятни сделки. В петък, 26 ноември, разпродажбата наистина се развихри и ще продължи до Кибер понеделник на 29 ноември. Има много възможности да пазарувате и да получите любимите си продукти на изгодни цени.