Очарователен алфреско живот в ратанов комфорт

Добре дошли в алфреско ратановото пространство, където стилът се среща с практичността във вашия очарователен рай на открито. Обичаме мебелите от ратан, защото са изключително универсални. Използвайте ги, за да създадете крайбрежна обстановка или вдъхновено от бохо кътче, например. Техният непреходен чар гарантира, че вашето външно пространство ще остане модерно години наред. Открийте нашите трапезни комплекти, практични градински решения и шикозни идеи за балконско убежище. Ще извисите пространството си с нашата колекция, перфектна за всеки стил и нужда. Прочетете повече...

Стилни алфреско вечери

Организирайте най-добрите алфреско вечери с красиви ратанови комплекти. Открийте нашите шикозни трапезни комплекти, идеални за създаване на уютно пространство за споделяне на незабравими моменти под открито небе.

Открийте всичкиkeyboard_arrow_right

Внесете ратанова елегантност в трапезарията на открито

 

Практични решения от ратан за открито

Открийте лекотата на модулните ратанови мебели, за да създадете перфектната обстановка в задния двор. Нашите елементи за открито са стилни и лесни за поддръжка или преместване според променящите се нужди.

Открийте всичкиkeyboard_arrow_right

Ратанови мебели, които съчетават функционалност и стил

 

Шикозен дизайн на балкона от ратан

Малко пространство, голям прекрасен дизайн на открито! Разгледайте нашата селекция от ратанови мебели, за да намерите подходящите елементи за вашия балкон или малка градина.

Открийте всичкиkeyboard_arrow_right

Добавете стил и ефективност в малки пространства

 

 

Споделете красотата на вашия алфреско живот със света

 

Потопете се в нашата галерия #sharemevidaxl за експлозия от вдъхновение! Вижте как другите декорират своите открити пространства с ратан и позволете на алфреско вибрациите да ви завладеят.