24/7 оферти
Безплатна доставка за всички продукти
Pazaruvaj рейтинг: 4 / 5

Складове

Показване: 1-48 на 82

Градински бараки за всички ваши градински материали

Вашият гараж е препълнен с всичките ви инструменти, градинско обзавеждане и градински аксесоари? Може би въобще нямате гараж?  Във всяка от тези ситуации, градинска барака е отлично решение и ще ви осигури необходимото място за съхранение. Освен практичността на тези фантастични малки къщи, те също изглеждат прекрасни в градинското пространство. Тук, във vidaXL, ще откриете градински навеси в голямо разнообразие от различни форми и размери. Коя барака да изберете ще зависи от редица фактори, като например размера на вашата градина, материала, който предпочитате, дали искате двойни врати и т.н. Каквито и да са вашите нужди за съхранение в градината, ние сме сигурни, че имаме перфектната барака за вас!

Многофункционални градински бараки

Барака за съхранение е практично и удобно решение за съхранение на много от вашите неща. Често се препоръчва да съхранявате градинското обзавеждане в затворено пространство, така че да е защитено от природните явления. Можете лесно да съхранявате такива неща в чисто новата ви градинска барака. Същото важи и за градинските инструменти, и дори за вашия велосипед. Имате всичко под ръка на едно чисто и подредено място! Заключете вратите през нощта и вашите скъпоценни неща ще бъдат съхранени безопасно.

Изберете правилния модел

Когато търсите градинска къща, за да съхраните някои от вашите неща, важно е предварително да определите къде ще бъде поставена. По този начин няма да бъдете разочаровани, когато моделът се окаже по-голям от наличното пространство. Имайте предвид кои от вашите неща ще се съхраняват във вашата фантастична нова градинска барака. Някои градински мебели не могат да бъдат сгънати например, затова се уверете, че вътре ще има достатъчно място. Основата на градинската барака трябва да бъде поставена на равна повърхност. Всички бараки за съхранение от vidaXL са лесни за монтаж и доставката е безплатна.

Вижте още