Изненадващ асортимент
Безплатна доставка
Атрактивни цени

Описание

Тази ограда с колчета от екосъобразна импрегнирана дървесина е чудесен начин да създадете атрактивно заграждение за вашата градина.

 

Тази издръжлива дървена ограда е изработена от износоустойчиви и екосъобразни кафяви дървени колове, свързани с поцинкована тел и ще издържа на неблагоприятни атмосферни условия и силни ветрове. Лешниковото дърво има свой чар и ще подчертае естествения характер на всяка градина. Импрегнираното лешниково дърво може да издържи на всички метеорологични условия повече от 10 години, така че ще се насладите на вашата ограда за дълго време. Тази красива ограда има широк спектър от функции, като например заграждане на вашето лично пространство за градина, езерце или цветно легло, декориране на задния ви двор, добавяне на естествено усещане към вътрешния двор като красив фон и др. Тя ще бъде чудесен избор за вашето жилищно пространство на открито.

 

Тази мултифункционална ограда е с височина 60 см и обща дължина 5 м. Тя може да се използва самостоятелно, но също и лесно да се прикрепи към съществуващи градински огради или стени.

Спецификации

  • Материал: Лешниково дърво, кафява импрегнация (устойчиво на гниене)
  • Размери (разгъната): 60 x 500 см (В x Д)
  • Разстояние между коловете: 7-9 см
  • EAN: 8718475507031
  • SKU: 43140
  • Brand: vidaXL

vidaXL Дървена ограда от колчета, лешниково дърво, 60x500 см

Марка : vidaXL
Продавач : vidaXL
Размер
109 лв.
Вкл. ДДС
В наличност
БЕЗПЛАТНА доставка, БЕЗПЛАТНО връщане
Време за доставка: 5 работни дни
Loading...