Изненадващ асортимент
Безплатна доставка
Атрактивни цени

vidaXL – Живей на макс за по-малко!

vidaXL е международен електронен магазин. "Ние предлагаме изненадващо широка гама от продукти, състояща се от артикули в категории като дом, градина, гараж, "направи си сам" проекти и облекло." Нещо повече, във всички страни, в които сме представени, ние предлагаме обслужване на нашите клиенти на родния им език. Вижте тук филма за нашата корпорация:

 

 

 

Кои сме ние?

Потребителите правят своя избор по отношение на цена все по-съзнателно. vidaXL предлага продукти за и около дома на конкурентни цени и се стреми да направи тези продукти достъпни за възможно най-голям брой потребители.
 

Как го постигаме?

Ние избираме високо търсени продукти и ги придобиваме от източника, в голям мащаб. Имаме възможност да повлияем на дизайна и опаковането им, което ни позволява да оптимизираме артикулите съобразно цялата верига на доставка, за да може крайният клиент да заплати разумна цена за тях.
 

За кого?

Ние продаваме нашите артикули на потребители, които оценяват стойността на продуктите. Чрез 31 електронни магазина в Европа, САЩ и Австралия, ние винаги работим усилено за достигане до още повече клиенти.
 

Нашата история

Всичко започна с онлайн продажби на продукти в малък мащаб и бързо ескалира не само в огромен растеж, но и в производство на продукти под собствена марка vidaXL. Броят на артикулите, произведени с марката vidaXL също нарасна значително като пазарът им се разшири в няколко европейски страни. Собствени електронни магазини vidaXL.com бяха логичната следваща стъпка в историята на успеха. Напредъкът на компанията се основава върху снабдяването и предлагането на продукти на още по-конкурентни цени, върху постоянното търсене на възможности за намаляване на разходите, без да се прави компромис с качеството. По този начин се поставиха основите на ефективна организация, с ясен и категоричен акцент върху съотношението качество-цена.
 

Какво обещаваме на нашите клиенти

Като клиент на vidaXL Вие можете да разчитате на следните обещания:
 

Добра цена

Нищо не ни дразни повече от преразход за продукти и вярваме, че не сме само ние. Чрез осъществяване на пълен контрол върху всички процеси по веригата на доставка, винаги ще можем да предлагаме нашите продукти на конкурентна цена.
 

Добро обслужване

Ние предлагаме на нашите клиенти добро обслужване. В случай, че имате въпроси относно даден артикул, доставка или плащане, нашите колеги от отдела за обслужване на клиенти са винаги готови да Ви помогнат, при това на родния Ви език. Също така доставката и връщането на поръчка са винаги безплатни в електронните магазини на vidaXL. За съжаление, от време на време нещо може да се обърка. Ако това се случи с Вас като наш клиент, ние обещаваме да разрешим проблема по удовлетворяващ Ви начин.
 

Добро чувство

Пазаруването във vidaXL Ви кара да се чувствате добре. Можете да закупите vidaXL продукти от най-удобната за Вас платформа, а освен това ние обещаваме, че пазаруването от vidaXL ще Ви донесе усещането за „добра сделка“.