Изненадващ асортимент
Безплатна доставка
Атрактивни цени

Стандартната правна гаранция се отнася за всички vidaXL продукти.

В нея се посочва, че имате право на надежден продукт, който отговаря на описанието.

Продуктът е дефектен, ако е непълен, повреден, счупен, ако не работи правилно или не може да се използва, както е описано от продавача.

Това означава, че като купувач имате задължение да проучите като попитате продавача дали продуктът е подходящ за използване така, както желаете да го използвате.

Когато получите дефектна стока, Вие имате право на безплатен ремонт или на нов продукт. Не винаги можете да избирате между безплатен ремонт или нов продукт. Продавачът има право да предложи ремонт.

Ако даден проблем, който попада в гаранция, се случва по време на нормалната употреба на продукта в рамките на разумния срок, vidaXL ще го реши за Вас.

Моля, отбележете, че щетите, причинени от климатични условия, не се покриват от гаранцията. Следователно не става въпрос за повреден или нефункциониращ продукт. Моля, свържете се с Вашата застрахователна компания, за да разрешите този вид проблеми.

Моля, да се свържете с нашия отдел за обслужване на клиенти и ако проблемът попада в правната гаранция, vidaXL ще го разреши като Ви предложи най-подходящото решение. Решенията, които могат да бъдат предложени, са изпращане на резервни части на мястото на дефектните, частично възстановяване на сума или изцяло нов продукт.