Излезте
Вече излязохте от акаунта си.
Продължете
Вече ще започнете да получавате нашите бюлетини!
assortment_usp
Моля, наблюдавайте входящата си поща, след няколко часа ще получите имейл с вашия код за купон.
*Минималната стойност на поръчката е 200 лв. Отстъпката е валидна само за продукти с марка vidaXL. vidaXL спазва поверителността ви. Можете да прекратите абонамента си по всяко време.
close
БЛАГОДАРИМ ВИ ЗА ИНТЕРЕСА КЪМ НАШИЯ БЮЛЕТИН

Моля, потвърдете като кликнете върху линка в имейла, който току-що ви изпратихме. Благодаря!

За да получите кода на Вашия купон, моля отидете на потвърдителния линк в писмото което току що Ви изпратихме.

Затвори
ОБРАТНА ВРЪЗКА

Помощ относно търгове

Как работят търговете?

Как мога да участвам в търг?
За да можете да участвате в търг, трябва да влезете в профила си и да имате псевдоним за търг. Когато вече имате профил, но все още не сте избрали псевдоним за търг, ще бъдете помолени да създадете псевдоним, когато направите първата си оферта.

Псевдоним за търг
Вашият псевдоним за търг ще бъде показан, когато наддавате на търг. Псевдонимът за търга се показва публично в историята на оферирането, можете да получите достъп до него, като кликнете върху линка под бутона „Наддавай сега“, който показва броя на офертите.

Как да наддавате на търг
Всеки иска да спечели, но само на подходящата цена. Въпреки че предлагаме да наддавате максималната сума, която сте готови да платите за даден артикул, бихте могли да платите по-малко. С напредването на търга сравняваме офертата ви с тази на други участници в него. Когато има предложена по-висока оферта, ние автоматично наддаваме от ваше име до максималната оферта, която сте въвели. Вашата оферта се увеличава с увеличение само толкова, колкото е необходимо, за да поддържате високата си позиция на офериране. Всеки път, когато се пусне оферта в последните минути на търга, към таймера на търга се добавя допълнителна минута.

Автоматично офериране
Нашата система за автоматично офериране прави оферирането удобно, така че не е нужно да се връщате отново, за да оферирате отново всеки път, когато някой направи друга оферта.

Когато правите оферта, вие въвеждате максималната сума, която сте готови да платите за артикула. Останалите участници в търга не знаят вашата максимална оферта.
Ще правим оферти от ваше име, използвайки автоматичната сума на нарастване на офертата, която се основава на текущата висока оферта. Ние ще наддаваме само толкова, колкото е необходимо, за да сме сигурни, че ще останете с най-високата оферта или ще покриете резервната цена, до максималната си сума.
Ако друг кандидат предложи същата максимална или по-висока оферта, ние ще ви уведомим, за да можете да направите друга оферта. Вашата максимална оферта се пази като поверителна, докато не бъде надвишена от друг оферент.

Пример:
Текущата оферта за артикул е 10,00 лева. Николай е най-високият участник в търга и е поставил максимална оферта от 14,00 лева за продукта. Максималната му оферта се пази в тайна от други членове.
Галина разглежда артикула и поставя максимална оферта от 20,00 лева. Галина става най-добрият оферент.
Офертата на Николай е увеличена до максимума му от 14,00 лева. Сега офертата на Галина е 16,00 лева.
Изпращаме имейл на Николай, че е получена по-висока оферта от неговата максимална сума. Ако не повиши максималната си оферта, Галина печели артикула.

Искам да променя офертата си
Можете да увеличите максималната си оферта по всяко време. Просто поставете друга оферта за по-висока сума. Ако искате да намалите максималната си оферта, важат специални правила.

Повишаване на максималната ви оферта
Можете да увеличите максималната си оферта по всяко време преди края на търга. За целта кликнете върху „Наддавай сега“ на страницата с артикула и поставете новата си максимална оферта. Не можете да поставите по-ниска максимална оферта. Вижте по-долу какво да направите, ако искате да намалите или анулирате офертата си.
За да проверите максималните оферти, които сте поставили, отидете в Моят профил. Отидете на „Моите автоматични максимални оферти“ отляво на страницата. Следващата страница показва подробности за всички ваши дейности по офериране.

Намаляване на максималната ви оферта
Не можете да намалите максималната си оферта. Възможно е да можете да оттеглите офертата си. Офертата обаче е задължителен договор и на членовете е разрешено да оттеглят офертите само при много специфични обстоятелства.

Мога ли да оттегля или да отменя офертата си?
Когато дадете оферта на vidaXL, вие сключвате обвързващ договор. Възможно е обаче да се оттегли оферта преди края на търга, но само при изключителни обстоятелства. Моля, свържете се с нашия отдел за обслужване на клиенти за повече информация.
Изключителни обстоятелства;
Направили сте грешка при въвеждането на офертата си, например 50 лева вместо 5 лева.
Описанието на артикула се е променило значително след като сте направили офертата си.

Моите наблюдавани търгове
На страницата на търга можете да кликнете върху линка (под бутона за наддаване сега), за да добавите артикула към списъка си за наблюдаване.

Правила на търг

  • Само нови артикули
  • Безплатна доставка и безплатни връщания
  • Без допълнителна такса за търг
  • Винаги започвайте с два лъва

Спечелих търг
Моля, продължете към количката за пазаруване и закупете спечеления артикул. Отбележете, че не можете да закупите същия артикул, освен ако не сте приключили сделката от търга, който сте спечелили.

Спечелих артикул, но вече не искам да го купувам
Оферта или покупка на vidaXL се счита за договор и вие сте длъжни да закупите артикула. Ако обаче смятате, че имате основателна причина да не закупите артикула, можете да се свържете с нас и да обясните ситуацията си.
В случай, че не сме съгласни да анулираме транзакцията и не платите за артикула, неплатен артикул ще бъде записан във вашия профил. Ако добавите твърде много неплатени артикули към вашия профил за кратък период от време, той може да бъде спрян.

Мога ли да оттегля или да отменя офертата си?
Когато дадете оферта на vidaXL, вие сключвате обвързващ договор.

Възможно е обаче да се оттегли оферта преди края на търга, но само при изключителни обстоятелства.

Изключителни обстоятелства

  • Направили сте грешка при въвеждането на офертата си, напр. 50 лева вместо 5 лева.
  • Описанието на артикула се е променило значително след като сте направили офертата си.

Моля, свържете се с нашия отдел за обслужване на клиенти за повече информация.

Спечелих търг, какво следва?
Моля, продължете към количката се за пазаруване и закупете спечеления артикул.Отбележете, че не можете да закупите същия артикул, освен ако не сте приключили сделката от търга, който сте спечелили.


Прикачен(и) файл(ове)

Общи условия за търгове на

Оставащо време:
Настояща оферта:
Не пропускайте нашите промоции
10 лв. отстъпка*
checkmark

Изключителни оферти само за нашите абонати

checkmark

Вижте първи нашите нови продукти

checkmark

Актуализации за всички наши ваучери за отстъпки

checkmark

Пряко вдъхновение от последните тенденции

10 лв. отстъпка*
smiley_joy
Регистрирайте се за нашия бюлетини
*Минималната стойност на поръчката е 200 лв. Отстъпката е валидна само за продукти с марка vidaXL. vidaXL спазва поверителността ви. Можете да прекратите абонамента си по всяко време.
close