Излезте
Вече излязохте от акаунта си.
Продължете
Вече ще започнете да получавате нашите бюлетини!
assortment_usp
Моля, наблюдавайте входящата си поща, след няколко часа ще получите имейл с вашия код за купон.
*Минималната стойност на поръчката е 200 лв. Отстъпката е валидна само за продукти с марка vidaXL. vidaXL спазва поверителността ви.
Можете да прекратите абонамента си по всяко време.
close
БЛАГОДАРИМ ВИ ЗА ИНТЕРЕСА КЪМ НАШИЯ БЮЛЕТИН

Моля, потвърдете като кликнете върху линка в имейла, който току-що ви изпратихме. Благодаря!

За да получите кода на Вашия купон, моля отидете на потвърдителния линк в писмото което току що Ви изпратихме.

Затвори
ОБРАТНА ВРЪЗКА

Политика за връщане

Ние от vidaXL.bg Ви предлагаме период за размисъл от 30 дни от деня на получаването на продукта. В рамките на това време, можете да разгледате артикула и да го изпробвате, така както в магазин. Веднага щом започнете да използвате артикула, периодът на размисъл приключва.

Съветваме Ви да проверите съдържанието на продукта веднага след получаването. Ако е повреден или непълен, моля да ни уведомите като се свържете с нашия отдел ''Обслужване на клиенти''. Ако продуктът не ви удволетворява, е възможно да го върнете. Това важи също и за артикули на намаление или разпродажба. Може да върнете артикула, ако:

  1. Артикулът е пълен
  2. Ако е в оригиналната си опаковка и в оригинален вид

Трябва да се свържете с нашия отдел ''Обслужване на клиенти'' в рамките на 30 дни, за да ни информирате, че искате да върнете цялата (или част от) Вашата поръчка. Ние ще Ви върнем пълната сума в рамките на 30 дни, след като получим върнатия продукт.

Можете лесно да ни уведомите за желанието си да върнете поръчката си директно от Вашия vidaXL акаунт. Отидете на "Моите поръчки" и кликнете върху "Връщане". Ако желаете да върнете продуктите, ние Ви молим да ни информирате в рамките на 30 дни от доставката им.

След като ни известите ще Ви изпратим обратна информация. След това може да направите заявка за взимане на продукта, който искате да върнете. Съветваме Ви да не организирате изпращането на продукта сами, тъй като горепосочената услуга е безплатна за Вас.

Ще ви възвърнем пълната сума, което сте заплатили, в рамките на 14 дни след като получим върнатото изделие. Моля, имайте предвид, че доколкото това е технически възможно, възстановяването ще бъде издадено към същия акаунт и чрез същия начин на плащане, който е използван при поръчката.


Прикачен(и) файл(ове)

Правила и условия
Политика за връщане
Формуляр за връщане
Модел на формуляр за оттегляне (EU)

Оставащо време:
Настояща оферта:
Не пропускайте нашите промоции
10 лв. отстъпка*
checkmark

Изключителни оферти само за нашите абонати

checkmark

Вижте първи нашите нови продукти

checkmark

Актуализации за всички наши ваучери за отстъпки

checkmark

Пряко вдъхновение от последните тенденции

10 лв. отстъпка*
smiley_joy
Регистрирайте се за нашия бюлетини
*Минималната стойност на поръчката е 200 лв. Отстъпката е валидна само за продукти с марка vidaXL. vidaXL спазва поверителността ви.
Можете да прекратите абонамента си по всяко време.
close