Hадземни басейни

null

Ползите от надземни басейни

Изглежда, че надземните басейни са наистина популярни. Тези басейни стават все по-достъпни, а летата все по-топли.  Затова е належащо да се сдобиете с такъв за вашия дом, за да можете да се разхлаждате, когато температурите отново започнат да чупят рекорди. В сравнение с вкопаните басейни, надземните басейни имат няколко предимства:

  •  Те се инсталират лесно. Дори само подготовката на терена за вкопан басейн отнема седмици, да не говорим за броя хора, които ще са нужни. В същото време надземният басейн можете да инсталирате съвсем сам.
  • Лесната инсталация автоматично означава, че той е по-достъпен. Няма нужда да наемате работници и да разкопавате градината си.
  • Тези басейни са по-безопасни, тъй като няма опасност да паднете в такъв случайно. Това означава, че не се изискват допълнителни заграждения, ако имате малки деца, които тичат из градината.
  • Някои типове могат да бъдат съхранявани през зимата, така че няма да се притеснявате за поддръжката, когато не използвате басейна.

 

Ние разполагаме с надземни плувни басейни за всеки вкус

Ние предлагаме надземни плувни басейни в различни варианти. Разгледайте нашия богат асортимент от басейни в различни форми и размери и открийте най-подходящия за вашето открито пространство.

В зависимост от размера и формата на вашата градина, можете да избирате между кръгли, овални и правоъгълни басейни. Изберете малък, плитък басейн, в който децата ви да играят безопасно, или вземете басейн с дължина до 7 метра за истинско парти край басейна във вашия двор.

В нашия асортимент ще намерите самостоятелни басейни, които можете веднага да напълните с вода. Те дори идват с надуваем пръстен около тях за допълнителна безопасност.

Басейните със стоманени рамки обикновено са по-големи и по-здрави. Сглобяването им не отнема много време, но гарантира дълготрайна конструкция, която можете да държите в градината си през цялата година.

 

Как да изберете най-добрия басейн за вашето външно пространство

Има няколко неща, които трябва да имате предвид при избора на надземен плувен басейн.

  • Измерете градината си

Уверете се, че вашият басейн се побира във вашата градина или мястото, което имате на разположение – по-добре да сте сигурни, отколкото да съжалявате впоследствие.

  • Проверете местните закони

На някои места има правила за пространството между басейна и заобикалящите го структури. Проверете предварително, за да сте сигурни, че не сте в нарушение.

  • Изберете форма

Басейните с рамки идват в различни форми (кръгли, овални, правоъгълни и т.н.) и някои от тях може да са по-подходящи за размера или формата на вашата градина от други.

  • Изберете височина на стената

Височината на стените на басейна определя дълбочината. Помислете кой ще използва басейна, преди да вземете решението си. Ако басейнът е твърде дълбок, вероятно няма да е подходящ за малки деца. Ако е твърде плитък, може да не е достатъчно забавен за възрастни и опитни плувци.

  • Постоянен или временен басейн

Някои басейни могат да бъдат оставени навън през зимата. Други трябва да се съхраняват, така че можете да ги използвате отново без да са замръзнали или имат някакви вреди през следващото лято.

Какъвто и да е вашият избор, можете да бъдете сигурни, че ще намерите подходящата опция в нашия асортимент. Разгледайте го и използвайте нашите филтри, за да намерите най-добрия басейн за вашата градина, за да можете да организирате първото си лятно парти край басейна възможно най-скоро! 

Виж още Виж по-малко
(0 резултата)